Водещият на Sky Sports Саймън Томас разкри, че той и

...
Водещият на Sky Sports Саймън Томас разкри, че той и
Коментари Харесай

Саймън Томас от Sky Sports и съпругата му очакват второ дете, докато той споделя щастливата новина на рождения ден

Водещият на Sky Sports Саймън Томас разкри, че той и брачната половинка му чакат второто си дете дружно в нова обява, споделена на рождения му ден.

52-годишната звезда, който се ожени за Дерина Джеб през 2021 година, разгласи вълнуващата вест в своя Instagram със своите 112 000 почитатели. Той разгласява фотография на сина си Итън (чиято майка е починалата брачна половинка на Саймън Джема) и дъщерята, която споделя с Дерина, седнала на пода с торта за рожден ден.

Снимка на сонограма беше подпряна на торта. Той написа: „ Днес е още един крайъгълен камък в богатото странствуване на живота, защото настъпи още един рожден ден. Иска ми се ли да съм 10 години по-млад? Разбира се, че го върша. Но признателен ли съм за различен, който е стигнал дотук, да ми бъде даден подаръкът още една година живот? Масово.

" Това са единствено няколко от многото неща, за които съм признателен през днешния ден... Да имам любяща, грижовна и красива брачна половинка и прелестни наследник и щерка. Да имаш шанса да обичам още веднъж и да бъда любов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР