Водещият на Преди обед“ все успява да влезе в някоя

...
Водещият на Преди обед“ все успява да влезе в някоя
Коментари Харесай

Какво делят Сашо Кадиев и Цитиридис?

Водещият на „ Преди обед “ все съумява да влезе в някоя словесна борба, в устрема си да изпъква постоянно и непременно. Сашо Кадиев и Николаос Цитиридис са в гневна конкуренция кой от двамата е по-забавният водещ. Двамата си вършат непрекъснато номера, слагат се в нелепи обстановки и измислят виртуозни обиди по адрес един на различен. Цитиридис се появи като посетител в петък преди обед в предаването на Сашо и Деси Стоянова, с цел да анонсира завръщането на късното си токшоу в ефир.

„ Ще пристигна да го сгъна това гиросче “, по този начин Кадиев анонсира изявлението Николаос. Той пък се появи изненадващо по-рано в предаването, до момента в който течеше напълно различен сегмент. „ Това са гръцки бежанци, дали сме им тука леговище “, разяснява сина на Катето Евро.



Сашо обаче има за какво да се ядосва на Николаос. Преди време Цитиридис се появил в зрелище на Кадиев на сцената. Комикът и сътрудниците артисти на Сашо се уговорили да го изненадат по този метод в спектакъла „ Горката Франция “. Така Цитиридис нахлул на сцената и се почнала импровизация, която няма нищо общо с действието в пиесата. Ефектът обаче бил доста смях за публиката, която нямала въобще визия какво се случва, написа vihrogon.bg.

Николаос също се закачаше с Кадиев по време на изявлението, като сподели, че Сашо си почива даже когато е в ефир. „ Опитвам се на нещо да ви науча “, отвърна артистът, който не един път е казвал, че не харесва прекомерно сериозните работохолици.

Цитиридис разкри, че отпадналите участнички от „ Ергенът “ наложително ще гостуват в шоуто му, което този сезон е под наслов „ Вдигаме равнището “. „ С тези участнички сигурно ще вдигнете равнището “, изкоментира със ненавист Сашо Кадиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР