Водещият на Преди обед по bTV Александър Кадиев изпадна в

...
Водещият на Преди обед по bTV Александър Кадиев изпадна в
Коментари Харесай

Сашо Кадиев предсказа бъдещето: Идва революция

Водещият на „ Преди обед ” по bTV Александър Кадиев изпадна в тъмно признание за бъдещето, в което по-голяма част от живота си ще прекарваме във виртуална действителност. „ Ще имаме чипове в мозъка и датчици по тялото. Наистина ще наподобява на кино лентата „ Матрицата ”, ще имаме тръби да не вървим до тоалетната ”, съобщи Сашо. Повод за прогнозата му беше гостуването на рапъра Венци Венц, който разяснява интелектуалната благосъстоятелност и изкуството във разрастващата се виртуална общественост. Според изпълнителя хартиените пари да вземем за пример към този момент са отживялост и е допустимо скоро да изчезнат изцяло.

„ Да притежаваш движимости е остаряло ”, безапелационен беше Венци Венц, който също счита виртуалната действителност за бъдещето на обществото ни.
външна реклама
Сашо Кадиев пък доразви концепцията за бъдещето, като предвижда гражданска война и в интимния живот на хората, каквото е имало през 60-те години на ХХ век. Според него хората ще имат любовни връзки посредством аватарите си, които могат да бъдат всевъзможни – от чайник до октопод. Усещането обаче ще е изцяло действително, тъй като посредством датчици и чипове ще се влияе на мозъка ни.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР