Водещият на Преди обед по Би Ти Ви Сашо Кадиев

...
Водещият на Преди обед по Би Ти Ви Сашо Кадиев
Коментари Харесай

Интриги в bTV! Любимец на зрителите награби колежка СНИМКИ

Водещият на „ Преди обед ” по Би Ти Ви Сашо Кадиев бе изловен да интимничи с непозната русокоска пред постройката на медията и пред очите на изумените минувачи, написа " Ретро ".

Актьорът и шармантната дама се разцелуваха и след това дълго се държаха за ръцете. Очевидно двамата обсъждаха радостни тематики, тъй като необятните усмивки не слизаха от устите им.

Оказа се, че дамата е дългогодишна колежка на теливизионера, стилистката на звездите Антония Йорданова. Същата се грижи за дрешника на двамата водещи на „ Преди обед ”-Кадиев и колежката му Деси Стоянова.

Хора от екипа на утринното шоу издават, че Сашо бил много разкрепостен и се държал свободно с дамите.

Половинката му Таня Тончева, с която имат дъщеричка Катя евентуално не е измежду най-ревнивите дами и не му държала сметка какви ги прави с колежките.

Двамата са дружно от много дълго време, само че към момента не са узаконили връзката си. Снахата на Катето Евро е споделяла, че желае да се види в бяла рокля, само че обичаният й към момента не е намерил храброст да направи решителната крачка.

Преди известно време Таня шокира близки и познати с признанието, че е изневерила на Сашо Кадиев. По-късно посочи, че е имала роля в музикален видеоклип, където снимала интимни подиуми с различен мъж.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР