Водещият на предаването Студио Хъ по 7/8 ТВ Тошко Йорданов

...
Водещият на предаването Студио Хъ по 7/8 ТВ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Управляващите от ГЕРБ са напълно неспособни да изпълнят задълженията, които са им вменени по Конституция

Водещият на предаването " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ " Тошко Йорданов за следващ път подлага на критика ръководещите.

Ето по какъв начин откри той предаването си довечера:
" Уважаеми фенове, ръководещите от ГЕРБ са изцяло неспособни да изпълнят отговорностите, които са им вменени по Конституция. И това не е някакво прочувствено изявление или празни приказки, нито политическо заяждане. Това е елементарен факт. Ето за какво го мисля: Днес Даниела Дариткова от ГЕРБ съобщи, че хората, които бъдат карантинирани три дни преди вота, няма по какъв начин да гласоподават. Уважаеми българи, по Конституция всеки български жител има право да гласоподава и е обвързване на страната да обезпечи това негово право. На страната! А ние имаме публично изказване от шефа на парламентарната група на ръководещата партия, че те няма да създадат това. Тези там в Народното събрание, заедно с новия Цветанов, който се споделя сега Дариткова, са в действителност проведена незаконна група. Защото какъв е човек, който не съблюдава законите - нарушител. Те не съблюдават законите и са проведени. Класическо ОПГ ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР