Водещият на предаването “Тази сутрин” по бТВ Антон Хекимян толкова

...
Водещият на предаването “Тази сутрин” по бТВ Антон Хекимян толкова
Коментари Харесай

Антон Хекимян Се Жени На 9.09.2019Г.

Водещият на предаването “Тази сутрин” по бТВ Антон Хекимян толкоз е отчаян от дамите, че е решил да се задоми за своя остаряла обич на специфичната дата 09.09.2019г., в случай че до тогава не срещне сродната си душа.

“Явно скоро няма да ми потръгне в любовта. Но това никога не ме тормози. Знам доста тъкмо по какъв начин ще се развие бъдещето. Ако не съумея да си намеря половинка, ще се оженя за остаряла другарка на 9 септември. Така сме го решили и ще си осъществим обещанието”, безапелационен е Антон.

“Ще бъдем тъкмо като Джулия Робъртс и Дърмът Мълроуни в “Сватбата на най-хубавия ми приятел”. Хората несъмнено иска ми се смеят, само че аз съм потвърдил, че съм човек на импулсивните решения”, безапелационен е Антон.

34-годишният арменец дал обета преди няколко години, когато направил благ жест за своята другарка, а тя освен че не го оценила, само че го изоставила, написа Уикенд. Влюбеният Антон се счепкал с нея и решил да я умилостиви, като закачил голям транспарант с надпис “Ани, обичам те, върни се!” на градежа против нейния блок. Първоначално девойката била шашната от гледката, а когато осъзнала, че посланието е за нея, доста се ядосала.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР