Водещият на "Панорама" Бойко Василев стяга сватба. Жената, с която

...
Водещият на "Панорама" Бойко Василев стяга сватба. Жената, с която
Коментари Харесай

Бойко Василев отново вдига сватба. Ето я избраницата

Водещият на "Панорама " Бойко Василев стяга женитба. Жената, с която журналистът още веднъж ще надене брачния хумот е неговата колежка и другарка Албена Колчакова, с която живее от 2016 година Новината обикаля коридорите на Българска национална телевизия от седмица, твърди клюкарското издание "Таблоид ".

Преди по-малко от две години водещият на „ Панорама” се разведе със брачната половинка си Адриана Петрова. Сега, без задръжки и скрупули той към този момент се радва на любовта си с журналистката.



Техни сътрудници от националната телевизия разкриват, че точно Колчакова подтикнала Василев да узаконят връзките си като минат под венчило толкоз скоро след тежкия му бракоразвод с адвокатката.

48-годишният публицист не бил изключително очарован от концепцията да облича брачен костюм, след жестоките премеждия около бракоразводната драма, които трябваше да изтърпи, разяснява жълтото издание, без да се базира на съответен източник.

Телевизионерът желал най-малко малко да се порадва на свободата си, преди още веднъж публично да стане фамилен мъж, настояват негови сътрудници от „ Сан Стефано” 29.

Въпреки запасите си към брака като институция водещият въпреки всичко е изискал ръката на колежката си с ангажимента да не пришпорват нещата.

Любовта сред Бойко Василев и Албена Колчакова стартира по класическия метод — на работното място, където двамата прекарват повече време, в сравнение с у дома. Така, с изключение на взаимното привличане, те се сближили и около общите професионални задължения.

От 9 години Албена Колчакова е продуцент на утринния блок на Българска национална телевизия „ Денят започва”. Освен водещ на „ Панорама” Бойко Василев е и основен продуцент на „ Актуални предавания” в националната телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР