Водещият на Национална лотария Захари Бахаров не само раздава колосални

...
Водещият на Национална лотария Захари Бахаров не само раздава колосални
Коментари Харесай

Захари Бахаров яде само храна от вкъщи

Водещият на „ Национална лотария ” Захари Бахаров освен раздава колосални суми в предаването си по Нова, само че и заработва огромни пари, предават от HotArena .

Според мълвата, която се носи в актьорската колегия, той към този момент е милионер. 

Финансовото му положение разрешава да яде в най-изисканите заведения за хранене. Вместо засуканите блюда на изтъкнати мастършефове обаче 37-годишният шоумен избира да хапва храна, приготвена от жена му.

Диана Алексиева всеки ден забърква здравословни манджи на брачна половинка си, от които той си носи даже и на работа. Ястията от екологично чисти  артикули артистът придвижва до снимачните площадки, тв студиото и театралните подиуми в пластмасови купички и хартиени чанти. 

Онзи ден екранният мафиот Иво Андонов от „ Под прикритие ” отново мъкнеше от къщи торбичка с обяда си. Той прекоси центъра на София стиснал крепко в дясната си ръка плик за еднократна приложимост, от който се разнясяше миризма на гювеч и зеленчукова чорба. 

Захари бе облечен с избелели сини панталони и късо яке, а голата си глава топлеше със сив каскет. На гърба си водещият на „ Националната
лотария ” пък бе метнал обемиста раница за преносим компютър, купена за 200 лв. от интернет, предават от Уикенд. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР