Водещият на наградите БАФТА Дейвид Тенант отхвърли странна теория, че

...
Водещият на наградите БАФТА Дейвид Тенант отхвърли странна теория, че
Коментари Харесай

Водещият на филмовите награди БАФТА Дейвид Тенант отговаря на странната теория за неговите бакенбарди

Водещият на премиите БАФТА Дейвид Тенант отхвърли странна доктрина, че подписът на бакенбардите е набрал известност онлайн.

52-годишният татко на пет деца сподели, че няма " истина " в теорията, защото окосмяването по лицето му и проблемите с увереността му.

Следвайки стъпките на други някогашни домакини на премиите в това число Стивън Фрай, Ричард Е. Грант и Алисън Хамънд от This Morning, Дейвид взе участие във въпроси и отговори преди церемонията.

По време на диалога той беше запитан: „ Каква е вашата политика за бакенбардите? Изглежда, че са с размер в директна взаимозависимост от увереността на вашите герои. " Дейвид отговори: „ Това е доста забавно наблюдаване, което не мисля, че има някаква истина зад него, само че ме кара да се чудя. “

Без да желае да изостави въпроса, различен почитател сподели: „ Питър Винсънт от Fright Night – дълъг и бухнал, убеден палач на вампири. Докторът в „ Доктор Кой “ – дълъг и подострен, харизматичен и обаятелен. DI Алек Харди от Broadchurch – брада, без б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР