Водещият на MSNBC Никол Уолъс призова повече лидери във Вашингтон

...
Водещият на MSNBC Никол Уолъс призова повече лидери във Вашингтон
Коментари Харесай

Никол Уолъс призовава за повече „политически жертви“ като Байдън, призовава бивши служители на Тръмп да подкрепят демократите

Водещият на MSNBC Никол Уолъс прикани повече водачи във Вашингтон да вземат участие в „ действия на жертва “ за в името на демокрацията в неделя вечерта след известието, че президентът Байдън ще приключи кандидатурата си за преизбиране. 

Уолъс продължи да приканва някогашни чиновници на Тръмп, някогашни съдружници на някогашния президент и анти-Тръмп републиканци да поддържат демократите. 

„ Акт на политическа жертва като този би трябвало да е инфектиран и хора като Джим Матис, Марк Мили, военачалник Кели, които не желаят да се жертват, че не са политически, е време да променим тези калкулации “, сподели тя. „ Хора като Сю Гордън и Джина Хаспъл, които не желаят да пожертват наследството си с разследващите организации, е време да вземат друго решение. “

Водещата на MSNBC Никол Уолъс прикани повече водачи във Вашингтон да вземат участие в „ жертви “ в името на демокрацията. (MSNBC)

„ Акт на политическа жертва поражда повече политическа жертва “, добави тя. „ Лиз Чейни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР