Водещият на Мач на деня“ Гари Линекер изглеждаше впечатлен от

...
Водещият на Мач на деня“ Гари Линекер изглеждаше впечатлен от
Коментари Харесай

Гари Линекер си тръгна с червено лице в студиото на BBC, след като шегата му с баща Гари Барлоу се провали

Водещият на „ Мач на деня “ Гари Линекер изглеждаше впечатлен от себе си, откакто се пошегува с Гари Барлоу, когато видя артиста на Арсенал против Ливърпул, само че специалистите Дани Мърфи и Мартин Кеоун не хванаха въдицата.

Линекер изпълняваше отговорностите за показване на предаването онлайн на Би Би Си за дуела за ФА Къп в неделя. Фен на Ливърпул и някогашен фронтмен на Take That Барлоу беше измежду известните последователи, присъстващи на повторението на финала от 2001 година, когато дубълът на Майкъл Оуен донесе успеха на клуба от Мърсисайд.

След като удостовери с Мърфи, че Барлоу поддържа Ливърпул. Линекер сподели: „ Но не приемайте това за даденост, какво ще кажете за това? “ Той се облегна обратно, видимо очаквайки смях или най-малко вопъл, само че нито едно от тях не последва.

Линекер бързо сложи опашката сред краката му, признавайки, че това е " много ужасяващ " опит за смешка. За благополучие на тези в студиото, имаше задоволително деяние през първото полувреме - макар неналичието на голов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР