Водещият на Кошмари в кухнята и Черешката на тортата шеф

...
Водещият на Кошмари в кухнята и Черешката на тортата шеф
Коментари Харесай

След раздялата с майката на третото си дете, шеф Манчев хлътна до уши по бизнес дамата Ива

Водещият на " Кошмари в кухнята " и " Черешката на тортата " началник Иван Манчев още веднъж е влюбен до уши след раздялата с майката на третото си дете Цветомила, разбра HotArena.

Новата му годеница се споделя Ива и върти личен бизнес, научи Галерия. Тя също има един брак зад тила си и деца от предходната си връзка. С началник Манчев се срещнали около свои общи другари преди няколко месеца и кулинарят незабавно вдлъбнат по хубавицата. Влюбеният готвач обича да глези новата си половинка и не стопира да я обсипва с дарове. 

Наскоро двамата се върнаха от сантиментална отмора в Гърция, където отседнали в първокласен хотел. Връзката им е сериозна, въпреки двамата да не живеят дружно, тъй като не желаят да избързват с връзките си, както стана с предходната му другарка Цветомила. Тя небрежно го подари със наследник Александър, а Манчев настойчиво я криеше от медиите и чак когато го направи баща за трети път пусна тяхна обща фотография. Заради нея той се разведе, само че най-изненадващо единствено няколко месеца след раждането на Александър, той я заряза и тя се прибра в родната си Варна. 

Сега не ги свързва нищо с изключение на детето. Манчев е обезпечил финансово Цвети, тъй че нищо да не липсва на наследника им. Той се погрижи и за някогашната си брачна половинка Марина, с която бяха дружно 18 години. След развода Манчев й остави първокласния им фамилен апартамент, в който наля цяло положение. След развода им Марина откри щастието с по-млад мъж и даже наподобява подмладена. Децата й от кулинаря утвърждават новия й другар. Както и новата половинка на баща си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР