Водещият на Като две капки вода Герасим Георгиев-Геро се раздвоява

...
Водещият на Като две капки вода Герасим Георгиев-Геро се раздвоява
Коментари Харесай

Геро хапва за двама

Водещият на „ Като две капки вода ” Герасим Георгиев-Геро се раздвоява сред работата си в шоуто за фалшификати и Народния спектакъл. 46-годишният артист работи доста, само че и си похапва за двама, откриха папараците на Уикенд.

Преди няколко дни колоритният Геро бе видян да крачи към Военния спектакъл с директория под мишница. Надписът върху нея „ Нова земя ” издаваше, че в нея е пиесата „ Нова земя ”. Това е последното зрелище по едноименния популярен разказ на Иван Вазов в имперската натрупа. Геро играе в постановката, като напълно разумно е разпределен в ролята на Боримечката. В момента артистът е под пара и интензивно репетира, защото премиерата на постановката е планувана за 28 април.

На път за Народния спектакъл Геро мина през ресторанта на Шеф Виктор Ангелов на ул. „ Г. С. Раковски ”. Актьорът поръча да му сложат храна за у дома в огромен книжен плик. Обедното меню на Геро включи пилешка чорба, три кюфтета, две наденички, порция пържени картофки, две питки от пълнозърнесто брашно и дребна бутилка с минерална вода. Пухкавият артист, който от години се бори с наднорменото тегло след тежка злополука, въпреки всичко се ограничи лакомствата. Въпреки многочислените сладки изкушения в ресторанта, Геро отхвърли да вземе десерт.

С цялостна торба с обяд, водещият продължи в посока Театъра на Армията. Там звездата на комедията „ Полицаите от края на града ” видя свои млади сътрудници да пушат и спря, с цел да издими един фас дружно с тях. Актьорът побъбри десети минути с младоците и продължи по „ Раковски ”. Геро се  размина на тротоара с шефа на военния спектакъл Мирослав Пашов и двамата се стопираха, с цел да си поговорят. За разлика от Герасим Георгиев, театралният шеф бе взел всички ограничения и носеше защитна маска против Ковид-19 даже навън.
   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР