Водещият на Като две капки вода Димитър Рачков повдигна с

...
Водещият на Като две капки вода Димитър Рачков повдигна с
Коментари Харесай

Рачков прости на брат си

Водещият на „ Като две капки вода ” Димитър Рачков повдигна с непредвиден жест завесата върху персоналния си живот и сподели майка си Станка в публиката на шоуто. Родителката на артиста седеше на първия ред дружно с двете си племеннички, на които чичото обърка имената, като първо честити рождения ден на Елена, а пък ce оказа, че празник има Симона. И това е освен поради вълнението, само че и тъй като племенниците на Димитър Рамков са цели четири, до момента в който той има единствено един правоприемник, който носи неговото име, написа " Минаха години ".

По-малкият му брат Петър е многодетен баща, само че това не му пречи все да е в окото на абсурда. През март 2021 година той бе наказан на година и три месеца, откакто се призна за отговорен в владеене на опиати. През март същата година бе арестуван след гонене с полицейска кола по пътя от Бургас към Средец. Той изхвърли опиатите, удари патрулката, която го гони, а при арестуването му се оказа, че кара без брошура. Заради непрекъснатите проблеми със закона на Петър татко му бай Минко се поболял, само че след уместно лекуване в София, още веднъж е на крайници. Преди години обаче той съвсем не можеше да се движи, а грижите за него пое жена му Станка.

Братът на комика има един брак зад тила - от 2006 година, а жена му Димитрина била страшна хубавица, настояват бургазлии. Тя обаче бързо поискала бракоразвод поради залитането му към хазарта. Сега Петър живее с друга жена - майката на двамата му сина, споделя се Златина. Явно с изключение на по гонки с полицията, Петър си пада и по тънката част, щом е съумял да сътвори цели четири деца, одумват го в профил. Брат му в никакъв случай не бе споменавал многочислените си племенници, преди да покаже две от тях в „ Капките ”. Това е жест и към татко им Петър, който след престоя в пандиза реши да влезе в правия път и даже се записа като студент в Бургаския свободен университет, до момента в който продължава работа във компания за доставка на храни. Рачков явно е дал прошка на черната овца в фамилията си, и то по гледище на майка си.

Станка е много по-известна от 83-годишния си брачен партньор, който не обича да се хвали с фамозния си наследник и в никакъв случай не е давал изявленията. Майката на актьора обаче постоянно гостуваше на Димитър в телевизионните студия на „ Като две капки вода “ и „ Господари на ефира “. Комикът се грижи царски за родителите си, на които построи голяма къща в Твърдица - мястото, където е израснал. Двамата възрастни от години избират тихото градче пред шумния и претъпкан Бургас, където живееха, до момента в който не се пенсионираха.

Станка и Минко населяват двуетажна вила с четири спални и тераси, вдигната върху наследствени земи на майката на водещия в Твърдица, Сливенско. Тя обичала да се грижи за прелестната градина, до момента в който Минко предпочитал да си почива пред камината в големия хол. Рачков е безапелационен, че с помощта на тях имал щастливо детство, макар че си падал малко „ саможивец “.

„ Аз съм бил едно обичано, добре гледано дете, на което обръщаха внимание. Бях и доста изслушвано дете. Никога моите родители не са ме ограничавали, не сами налагали да върша това или това. Смятам това за доста скъпо и се пробвам по същия метод да се държа и с моя наследник. Не желая да го лимитирам в нищо, считам, че той би трябвало да си избере с какво да се занимава. Аз не съм от тези родители, които възхваляват децата си “, изяснява водещият.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР