Водещият на канала Популярна политика Дмитрий Низовцев се е обадил

...
Водещият на канала Популярна политика Дмитрий Низовцев се е обадил
Коментари Харесай

Синът на Песков отказва мобилизация, чака Путин лично да му позвъни

Водещият на канала " Популярна политика " Дмитрий Низовцев се е обадил в директен ефир на сина на прессекретаря на военнопрестъпника Путин - Дмитрий Песков. Представяйки се за чиновник на Военкомата (Военното окръжие, бел. ред.), той декларирал на Николай Песков, че би трябвало да се яви на идващия ден в 10 часа за медицински обзор и оформяне на документите за тръгване на фронта в Украйна. Гледайте от 7 час и 54 минута нататък видеото от You Tube, който е оповестен по-долу. Разговорът със сина на Песков е на 8 час, 10 минута, 12 секунда от видеозаписа.
 
" В 10 сутринта, несъмнено, няма да дойде на следващия ден... Ако знаете, че съм господин Песков, би трябвало да разберете какъв брой не е редно да съм там. Накратко, ще реша това на друго равнище ". Това е отговорът на Песков-младши. 
 

В края на диалога Низовцев прецизира, че мобилизацията е по разпореждане на президента Путин. На което синът на Песков отвръща: " Ако Владимир Владимирович ми каже, че би трябвало да отида там, ще отида там ". На възражението на " военния комисар ", че президентът не може да пита всеки редови войник за това, събеседникът сподели: " Аз не съм редови войник... Това е ненужен диалог ".
 
Дмитрий Песков по-късно призна, че е извършен подобен диалог. Низовцев провел сходни диалози и с други синове на хора от кръга на Путин. Синът на премиера Михаил Мишустин – Алексей, да вземем за пример дал отговор на " военния комисар ", че учи в магистърска стратегия във Висшето учебно заведение по стопанска система, а преди този момент е приключил военния факултет на Московския държавен механически университет " Бауман ". Според Алексей " към момента не е зародило предпочитание да се бие " и " към момента не е належащо " да се записва като доброволец.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР