Водещият на Как работи Америка“ Майк Роу изрази предпазлив оптимизъм

...
Водещият на Как работи Америка“ Майк Роу изрази предпазлив оптимизъм
Коментари Харесай

Майк Роу нарича поколение Z следващото „поколение с колани за инструменти“ на фона на нарастващото професионално записване

Водещият на „ Как работи Америка “ Майк Роу изрази внимателен оптимизъм по отношение на възходящата наклонност измежду поколението Z към квалифицирани специалности на „ One Нация с Брайън Килмийд. "

По време на изявлението на Роу с водещия на Fox News Брайън Килмийд, двамата разискаха скорошна история на Wall Street Journal, която отбелязва нарастване на записването за стратегии за професионално образование.

Историята цитира National Student Clearinghouse за статистически данни, които откриват нарастване от 16% на записаните за професионално насочени публични колежи спрямо 2022 година, нарастване от 23% за студенти, учещи специалности в строителството и нарастване от 7% за студенти, записани в стратегии за поддръжка и ремонт на ОВК/превозни средства.

Когато го попитаха какъв брой е „ удовлетворен “ от историята на Wall Street Journal, Роу сподели, че „ не е подготвен за победната обиколка. "

Роу акцентира евентуалните стопански калкулации, които Gen...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР