Водещият на Fox News Джеси Уотърс разкъсва лидерството на вицепрезидента

...
Водещият на Fox News Джеси Уотърс разкъсва лидерството на вицепрезидента
Коментари Харесай

ДЖЕСИ УОТЪРС: Това вече е билетът Харис-Байдън

Водещият на Fox News Джеси Уотърс раздира водачеството на вицепрезидента Камала Харис, защото тя наподобява поема по-агресивна роля в акцията за преизбиране на президента Байдън преди президентските избори през 2024 година на ". "

ДЖЕСИ УОТЪРС: За две седмици Камала е била на три пъти повече бойни полета от Байдън. Нека си признаем, тя е претендентът. Кампанията на Байдън е в преход. Местоименията му се трансформират. Това в този момент е. Те нямат различен избор. Намираме се в следващ тридневен интервал, в който президентът не е виждан обществено. Мислехме, че ще изтеглят превключвателя, в случай че Байдън бъде избран отново, след което той ще подаде оставка през първите две години и ще ни даде първия президент на DEI. И по този начин, по какъв начин беше дебютът на Камала на върха на билета?

... 

 

КАМАЛА ХАРИС за „ THE VIEW “: „ По дяволите ме е боязън, по тази причина пътувам из нашата страна. Вие знаете, има една остаряла сентенция, че има единствено два метода да се кандидатирате за офис, или...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР