Водещият на Fox News Джеси Уотърс излага какво според него

...
Водещият на Fox News Джеси Уотърс излага какво според него
Коментари Харесай

ДЖЕСИ УОТЪРС: Срутването на моста в Балтимор можеше да бъде много по-лошо

Водещият на Fox News Джеси Уотърс излага какво съгласно него се е случило преди товарен транспортен съд да се разбие в моста Франсис Скот Кий в Балтимор в своя начален монолог във вторник в „ Джеси Уотърс праймтайм “.

ДЖЕСИ УОТЪРС: Властите анулираха избавителната задача в Балтимор след часове на търсене на оживели в студената, тъмна вода. Всичките шестима изчезнали към този момент се считат за мъртви. В 1:30 сутринта, a в моста Франсис Скот Кий, изпращайки благи и половина стомана и бетон, падащи във водата.

Как се случи това? Щатски и федерални чиновници не споделят доста, само че ето какво можем да ви кажем: Корабът напусна пристанището, насочвайки се към Индия. Светлините на кораба започнаха да мигат и изгасваха и той загуби зареждането. След това корабът прави внезапен завой и от върха се издига черен пушек, което демонстрира експанзия и Корабът пуска спешна котва, само че е прекомерно късно. Точно преди удара беше подаден сигнал за помощ и чиновниците на място затвориха моста за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР