Водещият на Един за друг“ е инвестирал хонорарите от последните

...
Водещият на Един за друг“ е инвестирал хонорарите от последните
Коментари Харесай

Емо Чолаков купи палат на новата си жена

Водещият на „ Един за различен “ е вложил хонорарите от последните четири сезона на шоуто в просторна къща в полите на Витоша

Бившият синоптик Емил Чолаков и новата му брачна половинка Ивета са новодомци, издават сътрудници на тв звездата. Водещият на хитовото предаване на Нова телевизия „ Един за различен “ вложил хонорарите от последните четири сезона на шоуто в просторна къща в полите на Витоша, където с внезапно набъбналото му семейство към този момент разполагали с повече пространство. Имотът бил на два етажа и имал аспект към планината. Чолаков го купил като изненада към новата си възлюбена.

Любимецът на феновете мина под венчилото за повторно през лятото на 2021 година, единствено година и половина откакто претърпя жестока персонална покруса и загуби майката на двете си деца. Първата му брачна половинка Краси издъхна след неравна борба с рака единствено на 39-годишна възраст. Утеха някогашният синоптик от Би Ти Ви откри в новата си половинка Ивета, с която се ожениха на скромна гала в битов комплекс край Гоце Делчев в компанията на единствено шепа близки хора.

Голямата Ема, кръстена на него, е към този момент в тийнейджърска възраст и даже има сериозен другар. По-малката ѝ сестричка пък е съвсем връстничка на дъщеричката на своята мащеха Ивета, която е нейно дете от предходна връзка. И трите девойки живеят дружно с водещия на „ Един за различен “ и втората му жена в новата си къща.

За втората брачна половинка на Чолаков не се знае съвсем нищо, като се изключи че е родом от Годеч и е приключила Нов български университет. Емо не разкрива по какъв начин и при какви условия е срещнал тайнствената Ивета, която е надалеч от медийните среди. Благодарение на нея съумял да се съвземе от тежката житейска драма, която го унищожи. Именно поради заболяването на първата си брачна половинка той взе решение преди години да напусне Би Ти Ви, с цел да може да бъде неразделно до нея по време на лекуването, само че, за жалост, докторите не съумяха да я спасят.

На 47-годишна възраст зевзекът от Гоце Делчев още веднъж има вяра в любовта, точно по тази причина продуцентите на шоуто „ Един за различен “ се спрели навръх него за водещ. За първия сезон на шоуто Чолаков бил с запаси, тъй като не бил подготвен да се покаже на екран толкоз скоро след загубата на първата си брачна половинка, само че събрал кураж и триумфът на шоуто го стимулирал да продължи с тв кариерата си.

Междувременно Емо продължава да работи и на още едно място, с цел да обезпечава добър живот на фамилията си. Той е метеоролог в РВД към Летище София и взема солидна заплата на държавната служба.

Запознати издават, че Чолаков продължавал да мечтае за наследник и считат, че инвестицията в нов и по-голям дом разкрива желанията им с Ивета да имат и общ правоприемник, а по този начин децата им ще станат общо четири на брой.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР