Водещият на Celebrity Big Brother Уил Бест беше откаран по

...
Водещият на Celebrity Big Brother Уил Бест беше откаран по
Коментари Харесай

Водещият на ITV Celebrity Big Brother Уил Бест се втурна към медиците моменти преди старта на живо

Водещият на Celebrity Big Brother Уил Бест беше откаран по неотложност при обезпокоени медици минути преди старта онлайн довечера.

Неразположеният Уил беше прегледан от експертите на място в студиото на ITV в Западен Лондон след неочакван поврат. Той скоро се върна на сцената и беше на мястото си за началото в 21:00 ч. по ITV1.

Уил не разкри тъкмо какво се е случило, само че с наслада се пошегува за тревожния случай, когато говореше на тълпата, до момента в който чакаха да върви онлайн. Водещият – водещ взаимно с Ей Джей Одуду – изтупа прахта и показа Шарън Озбърн като първия съквартирант, преди нейният другар Луис Уолш да дойде.

Той описа всичко за това на почитателите единствено момент преди да излезе в ефир и сподели: „ И по този начин, момчета, това е съвсем всичко. На процедура ни дели един час от предаването онлайн в Celebrity Big Brother 2024. Имам безусловно преди малко получих чиста здравна записка от парамедик. Благодаря ви доста. Това е дълга история. и трябваше да свърша в гримьор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР