Водещият на БТВ Николаос Цитиридис се подигра на руския президент

...
Водещият на БТВ Николаос Цитиридис се подигра на руския президент
Коментари Харесай

Нов клип: Цитиридис изненада Путин в гръб

Водещият на БТВ Николаос Цитиридис се подигра на съветския президент Владимир Путин поради подправения клип, който Кремъл излъчи пред целия свят.

Водещият монтира и себе си на въображаемата среща на Путин със стюардеси, която Кремъл показа за същинска, само че се оказа монтаж, с цел да залъже страната си, че всичко е наред.



Ръката на съветския президент минава през микрофон, присъстващите гледат над главата му, а в чайника пред него не се отразяват никакви хора

Ръката на съветския президент минава през микрофон, присъстващите гледат над главата му, а в чайника пред него не се отразяват никакви хора

Срещата на Владимир Путин със стюардеси и жени-пилотки от летателния състав на съветски самолетни компании се оказва инсталирана. Според формалната информация от Русия,  президентът на страната се е срещнал с дамите, с цел да пие чай с тях и да ги успокои по отношение на ситуацията със възбраната за полети, а също по този начин и да каже някои свои мисли за войната, която отвори против Украйна.

Оказва се обаче, че видеото е инсталирано и Путин не е участвал в помещението, в което са събрани дамите, а обликът му е наставен по-късно, означи вестник СЕГА.

За да потвърдят това видеоразработчици направиха клип с акценти от " срещата " на руския президент, като демонстрираха някои пропуснати елементи от монтажистите, които сочат, че видеото е наставяно.

Ето и описа, който разказва протичащото се на видеоклипа с определените пропуски на монтажистите от Кремъл:

" Владимир Путин за първи път отдавна излезе от бункера и отиде измежду народа. Да, да - два дни след тази среща (б.р. - на дългата маса с висшите военни) на тази 10-метрова маса. Поне това искаше да ни убеди Кремълският пул. Но, както се споделя, Щирлиц в никакъв случай не е бил толкоз покрай неуспеха.

Макар, че това се вижда още от прегледа на метаданните, а и от признанията на сепаратистките републики (б.р. - ДНР и ЛНР), които признаха (за авансово записано съвещание за Донбас).



Но те в този момент взеха решение да повдигнат постановката на ново равнище - с потребление на хромакей (зелен екран) за замяна на задния проект. А интернет ползватели незабавно обърнаха внимание на няколко момента:

- Путин седи на фона на зелени растения, с цел да има по-малък късмет да си проличи. Но си проличава... Микрофонът се оказва полупрозрачен (б.р. - само че през него не се вижда вратовръзката на Путин), а при нараствания на предния проект се вижда, че ръката на Путин минава през предмети пред него.

- Самото видео не е направено със общоприети монтажни стратегии, а с стратегии за специфични резултати (метаданните сочат Adobe After Effects Секретен сътрудник 2018).

- Къде и по какъв начин гледа дамата, която сякаш седи отдясно на Путин по време на експресивната му тирада? (траекторията на погледа ѝ сочи над главата на президента, т.е. тя не гледа него)

Излиза, че цялата масовка е била записана авансово, а фоновете са ги взели от досието " Всичко отива по дяволите ":

- В чайника пред Путин, по някаква причина не се отразяват хора, а в другите чайници се отразяват

- Но интернет се взриви точно от този фрагмент - поради компресирането на видеото или от несръчен монтаж, ръката на Путин минава през микрофона като през холограма.

Този клип към този момент стана вайръл в обществените мрежи. Путин бе тролен за него освен от коментаторите, само че и от самия украински президент Володимир Зеленски (б.р. - той бута преднамерено микрофона със същия жест, с цел да се види, че го отмества, а ръката му не минава през него). "

⚡️Zelensky is already laughing at Putin

Vladimir Putin for the first time in a long time got out of the bunker and went to the people. At least, Kremlin pool wanted to convince us of this. But, as they say, Stirlitz has never been so close to failure...
— NEXTA (@nexta_tv)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР