Водещият на BBC Мач на деня Гари Линекер премахна публикация,

...
Водещият на BBC Мач на деня Гари Линекер премахна публикация,
Коментари Харесай

Гари Линекер „изтълкува погрешно“ споделена публикация, призоваваща Израел да бъде забранен от футбола

Водещият на BBC Мач на деня Гари Линекер отстрани обява, която показа в обществените медии, която приканва Израел да бъде неразрешен от интернационалния футбол заради Съобщава се, че то е било неправилно тълкувано.

Линекер беше подложен на рецензия, откакто наново разгласява туит от Палестинската акция за научен и културен протест на Израел (PACBI). Публикацията включваше изказване от Палестинската футболна асоциация, което прикани ФИФА, МОК и други спортни организации да „ заемат незабавна позиция “ против Израел.

PACBI съобщи, че поддържа Палестинската футболна асоциация и прикани за " интернационален обществен и формален напън върху интернационалните спортни органи, изключително МОК и ФИФА, за преустановяване на участието на Израел и възбрана на интернационалните шампионати и игри ".

Те също упрекнаха Израел в „ тежки нарушавания на интернационалното право “ и „ осъществяване на най-предавания онлайн геноцид в света “. Оттогава обаче Линекер отстрани своя ретуит и се схваща, че го е напра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР