Водещият на BBC Хю Едуардс не е бил видян или

...
Водещият на BBC Хю Едуардс не е бил видян или
Коментари Харесай

Когато хиляди биват преследвани заради лицензионната си такса, може ли да е правилно, че Хю Едуардс ВСЕ ОЩЕ взема своята заплата от £439 000 от BBC?

Водещият на BBC Хю Едуардс не е бил забелязан или чух, откогато беше признат в болница в името на психологичното си здраве

Освен това открихме, че той към момента е на заплата през същата седмица, Телевизионните лицензи се повишиха с десетина и то в миг, когато броят на хората, санкционирани за неплащане на лицензионната си такса, се усили, изключително измежду възрастните хора.

Близо 1000 души, множеството от които дами пенсионери, са преследвани всяка седмица и са изправени пред санкция до £1000.

Ребека Райън, шеф на акцията на лобистката група BBC разказа продължаващите заплащания на Хю Едуардс като „ безспорна засегнатост “, когато толкоз доста хора всекидневно биват преследвани от BBC поради лицензионната такса.

Съобщава се също, че редица хора в BBC са надълбоко недоволни, че Едуардс към момента прибира парите. Колегите от новините разбираемо се възмущават от факт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР