Водещият на ABC News Джордж Стефанопулос се сблъска с губернатора

...
Водещият на ABC News Джордж Стефанопулос се сблъска с губернатора
Коментари Харесай

Стефанопулос от ABC се сблъска с губернатора на Републиканската партия за подкрепата за Тръмп в разгорещено интервю

Водещият на ABC News Джордж Стефанопулос се сблъска с губернатора на Републиканската партия на Ню Хемпшир Крис Сунуну по отношение на поддръжката му за Доналд Тръмп в неделя в развълнуван спор по отношение на предходното наказание на някогашния президент от републиканския губернатор.

Сунуну, който поддържа Хейли на първичните избори на Републиканската партия, до момента в който тя отпадна, сподели през март, че ще поддържа Тръмп, хипотетичния претендент на Републиканската партия, на президентските избори. Стефанопулос попита дали поддръжката му за Тръмп ще продължи, в случай че той бъде наказан по делото за безмълвните пари.

„ Този ​​процес няма да има огромни политически последствия, каквито доста хора считат, че може да има. Когато става въпрос за тези проблеми, хората го виждат по-скоро като риалити телевизия в този миг “, отговори Сунуну. „ Той ще се опита да го направи жертва и това му се получи. Това продължава повече от година и резултатите му в анкетите наподобява в никакъв случай не пада...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР