Водещият на „Господари на ефира“ се превъплъти в барда на

...
Водещият на „Господари на ефира“ се превъплъти в барда на
Коментари Харесай

Ненчо Се Бъзика Яката С Веско Маринов

Водещият на „Господари на ефира“ се превъплъти в барда на нацията и го имитира едно към едно. Ненчо привидно демонстрира по какъв начин Веско се държи на сцената, като единственото, което не прави, е да не бърше потта от челото си, което е запазена марка на Веско.

Видеото, на което артистът се прави на Маринов, от няколко дни се върти в обществените мрежи и всеки гледал го се пръска от смях. От фрагментите излиза наяве, че Ненчо с право печели третия сезон на шоуто „Като две капки вода“, защото няма реплика, която да му убягва.

Издокаран с костюм и риза, съвсем както Веско се явява на концертите си, Ненчо до дъно влиза в облика на Маринов. Балабанов даже си изкриви езика, с цел да може да приказва тъкмо като барда. Той натъртва на лекия мек диалект на обичания реализатор на всяка жена, написа „България днес“.

„Почитателите ми идват с боязън и голямо предпочитание на моите живи изяви – стартира Ненчо в облика на Маринов. – И аз като тях се разчувствам“, продължава в същия дух Балабанов.

На всяка своя изява Маринов постоянно получава голям букет с цветя от някоя фенка. В клипа на Ненчо този миг, несъмнено, няма по какъв начин да бъде пропуснат. Щом получава букета, Балабанов леко се учудва, само че въпреки всичко декларира, че е видял дамата, тъй като е стояла на първия ред и му е направила усещане.

„Аз вас ви знам. Вие постоянно ми се радвате“, споделя Балабанов тъкмо както прави и Маринов на своите концерти.

Букетът се коства дребна премия за Маринов и той желае да вземе нещо за спомен от дамата, подарила му цветя. Ненчо, в облика на Веско, желае да получи още нещо. На имитатора незабавно му е даден голям червен сутиен, който той прилапва в лапите си.

„Ще си го взема за спомен. Ще си го поставям вечер на сърцето“, споделя Ненчо в облика на Маринов. Самото видео е смешно и занимателно и няма за цел да осмее артиста, а единствено да развесели неговите почитатели.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР