Водещият и продуцент на спортна редакция в Би Ти Ви

...
Водещият и продуцент на спортна редакция в Би Ти Ви
Коментари Харесай

Горчиво: Спортният водещ Илия Илиев се взе с Мина

Водещият и продуцент на спортна редакция в Би Ти Ви Илия Илиев се ожени за своята избраница Мина на Солунското крайбрежие. На 28 юли, тъкмо 6 години, откакто се сгодяват, двамата публицисти си споделиха заветното „ Да “ в стеснен другарски кръг на брега на Бяло море.

Илия Илиев и Мина Илиева се срещат и събират в публичната телевизия и въпреки в този момент да работят в двете конкурентни национални малките екрани, удостоверяват максимата, че за любовта няма граници. Илия Илиев е някогашен лекоатлет, а понастоящем продуцент и водещ на спортни вести в нюзрума на Би Ти Ви.

Мина Илиева, с изключение на водещ на вести и кореспондент, е вокален реализатор и в групата на Стефан Диомов – „ Петте Сезона “. Двамата имат дъщеричка Ева на 5 години, която не съумя да участва на красивия момент на мама и баща, тъй като тренира художествена гимнастика и сега е на състезателен лагер на Белмекен.

" Вятър и неспокойствие... на морето. И море. Това намерихме в Солун и добавихме обич. Щурата ни концепция да се оженим на брега на Бяло море поддържаха Генерално Консулство на Република България в Солун и персонално генералният консул Антон Марков, който нито за момент не сложи под подозрение опцията да извърши гала на една от основните забележителности на Thessaloníki - Thessaloniki Umbrellas. За да запазим този миг вечно, се погрижи един от топ фотографите на Солун - Makridis Pavlos, чието наличие стана допустимо с помощта на напъните на Влади Лазарова (бел. ред. управител „ Уеб наличие “ и „ Изпълнителен продуцент Спорт “ в bTV Новините), която дни наред, макар уговорките си, беше главен съизвършител в начинанието ни ", споделя Илия Илиев.

Техни другари им стават кумове, а за съвършената визия на сватбения ден се е погрижила известният стилист Антония Йорданова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР