Водещият хазартен оператор на България WINBET разшири портфолиото си от

...
Водещият хазартен оператор на България WINBET разшири портфолиото си от
Коментари Харесай

Силни емоции с 30 нови казино игри от EGT Digital

Водещият хазартен оператор на България WINBET разшири портфолиото си от и. На уеб страницата на платформата към този момент можете да откриете над 30 нови заглавия на провайдъра EGT Digital, които ще ви заредят със мощни страсти и ще провокират играча вътре във вас.

В идващите редове ще ви представим някои от заглавията, които не трябва да пропускате да изпробвате:
The Wild Griffin
The Wild Griffin е авантюристичен
слот с 25 закрепени линии на EGT Digital, който ще ви срещне с митологичното творение Грифон - създание с тяло на лъв, само че глава и криле на орел.

Ротативката се играе с пет рила, като незабавно ще останете впечатлени от красивия дизайн и приятното озвучение. Тук самият Грифон извършва ролята на уайлд знак, който може да размени всеки различен детайл, само че без скатера. Ако уайлдът бъде изтеглен в особено ограденото поле от три признака на макарите, тогава той ще се разпъне и на прилежащите позиции.

Бъдете нащрек за скатера, защото той може да ви донесе сред 10 и 30 безвъзмездни завъртания.
Dragons Realm
Драконите като че ли стават все по-актуални в последно време, което е отличен мотив за изпробвате и ротативката Dragons Realm на EGT Digital. Ако и вие харесвате тези превъзходни създания, то този
слот е точно за вас. Може би драконите ще ви донесат шанс, кой знае?

Риловете в Dragons Realms са пет на брой, а редиците със знаци - четири. Красивото драконово око е скатерът, който се появява само на рилове 1, 3 и 5, и може да ви донесе от 5 до 25 безвъзмездни игри. Към тях има късмет да активирате и High Cash
джакпот, криещ капацитет за спомагателни облаги.

Не забравяйте и
джакпота в четири равнища - Grand, Major, Minor и Mini, който е разполагаем в Dragons Realms, а и в останалите слотове на EGT Digital.
Emperor’s Dream
Потопете се в мистиката на източните нации с Emperor’s Dream -
слот с 10 закрепени линии, играещ се във формат 5х3. Императорът тук извършва функционалността на уайлд и заменя останалите знаци, а също така може и да ви донесе 12 безвъзмездни врътки, плюс разпъващ се знак. За задачата би трябвало да го изтеглите сред три и пет пъти.

Тук също можете да се пробвате за един от четирите
джакпоти, които са измежду главните атракции в.
Страхотни вероятности с
бонус игрите на WINBET
Нов състезателен автомобил е огромната премия в WINBET Турбо Бонус Игра. Тя ще бъде изтеглена онлайн в YouTube канала на WINBET, като това ще се случи на 29 декември. Освен това, клиентите на оператора могат да се борят и за част от общ награден фонд в размер на 50 000 лв..

В същото време дейна е и WINBET Бонус Игра, позволяваща да завъртите Колелото на джунглата и да спечелите кеш
бонус, безвъзмездни врътки и игри, или нов смарт телефон. Най-редовните играчи ще могат да отворят и кутиите на джунглата, където се крият спомагателни награди.

*Информация от партньор

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР