Водещият голмайстор на Белгия Ромелу Лукаку ще се завърне в

...
Водещият голмайстор на Белгия Ромелу Лукаку ще се завърне в
Коментари Харесай

Лукаку се завръща срещу Япония, Азар иска финал за Белгия

Водещият голмайстор на Белгия Ромелу Лукаку ще се завърне в титулярния състав на своя тим за днешния осминафинален конфликт с Япония в Ростов на Дон от Световното състезание в Русия. Срещата е от 21 часа.

Нападателят на „ Манчестър Юнайтед “ пропусна успеха с 1:0 над Англия в груповата фаза, само че ще бъде на линия за дуела с азиатския отбор. В последните дни той имаше проблеми с глезена, само че към този момент е изцяло възобновен и довечера ще поведе офанзивата на белгийците.

За последно двата отбора играха между тях в контрола през ноември 2017-а, като Белгия завоюва с 1:0 след гол точно на Лукаку. 

Атакуващият полузащитник на „ алените дяволи “ Еден Азар изрази мнение, че отпадането на Лионел Меси и Кристиано Роналдо може да стане тласък за доста футболисти да покажат най-хубавите си качества в останалите мачове от Мондиала.

" Меси и Роналдо към този момент ги няма на Световното, тъй че пристигна време други да блестят. Аз персонално желая да реализира триумфи в четвъртфиналите, полуфиналите и даже на финала. Разбира се, не съм самичък, на Световното има голям брой мощни играчи. Аз станах по-добър, спрямо преди две и четири години. Прибавих опит, а това е един от най-важните фактори в мачовете от плейофите. С млад тим по-трудно се реализират триумфи, само че в този момент всички сме сред 25 и 30 години ", съобщи Азар.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР