Водещият футболист на Челси Еден Азар е осъществил първи контакти

...
Водещият футболист на Челси Еден Азар е осъществил първи контакти
Коментари Харесай

Азар вече си гука с Реал Мадрид

Водещият футболист на Челси Еден Азар е осъществил първи контакти с треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан и президентът на европейския клубен първенец Флорентино Перес, твърди вестник „ Дейли Мейл”.

Атакуващият полузащитник на „ сините” се обрисува като предпочитана цел за мадридчани. Наскоро стана ясно, че той е замразил договарянията си за нов контракт с британския първенец, който му предлага внушителната заплата от 300 хиляди паунда седмично.

Челси ниже триумфи благодарение на белгийския си маг

В испанските медии към този момент намерено се приказва, че Зидан е получил позволение от боса на Реал да притегли техничния белгиец. Между треньора на „ белия балет” и Азар има взаимна благосклонност, като 26-годишният състезател в никакъв случай не е крил кой е бил неговият кумир в детските години.

Реал наподобява в незабавна потребност от нови лица, защото сезонът не върви по никакъв начин добре. Шампионът на Испания е едвам четвърти в Ла Лига, като изостава с 8 точки зад водача Барселона. Голямата звезда Кристиано Роналдо се показва доста под нормалното си равнище, което също потвърждава нуждата от укрепване.

Азар държи Челси в шах благодарение на Реал Мадрид

По тази причина Зидан е приказвал с Азар по-рано тази седмица, а в Испания считат, че това се е случило малко след замразяването на договарянията сред играча и Челси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР