Водещият доставчик на решения и услуги за дигитална трансформация и

...
Водещият доставчик на решения и услуги за дигитална трансформация и
Коментари Харесай

Softline спечели наградата на Microsoft „Партньор на годината 2021” за България

Водещият снабдител на решения и услуги за цифрова промяна и киберсигурност Softline, е носителят на премията „ Партньор на годината 2021 “ на Microsoft за България. Компанията бе отличена измежду световна конкуренция от топ сътрудници на Microsoft за демонстриране на високи достижения в нововъведенията и внедряването на потребителски решения, основани на Microsoft технологии.

„ Изключително разчувствани и признателни сме, че компанията Softline България е признатa за „ Партньор на годината “ за 2021 година от Microsoft.  Тази премия е естествено продължение на отдадеността на чиновниците, мощната работа в екип и изключителното качество на услугите, което ни направи приближен сътрудник за всички нашите клиенти. “, разяснява Пламена Бургуджиева, Country Manager  за Softline България.

„ Много съм горделив, че българското посланичество на Softline получава тази влиятелна премия. Инвестицията ни във висококвалифициран екип, тяхната ангажираност и пристрастеност към работата и потребностите на нашите клиенти, както и мощното партньорство с Microsoft, са отразени в това достижение. “, добави Золтан Месарош, общоприет шеф на Softline за Източна Европа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР