Водещия на спортните новини на БТВ - Валери Генов преживява

...
Водещия на спортните новини на БТВ - Валери Генов преживява
Коментари Харесай

Рогоносец не спира да терозризира водещия Валери Генов

Водещия на спортните вести на БТВ - Валери Генов претърпява сложен интервал, като повода за това е систематичен тормоз от ревностен брачен партньор, твърди в сигнал до HotArena наш четец.

Валери имал загадка спекулация с омъжена жена зад тила на дългогодишната си другарка, както и на въпросния мъж. След като ревностният брачен партньор хванал прелюбодейците почнал психическия тормоз върху Генов, който по този начин и не се отказвал от връзката си и по всевъзможен метод уверявал рогоносеца, както и приятелката си, че няма нищо общо с въпросната жена. Генов си помислил, че всичко ще отшуми, само че брачният партньор намерил пикантни чатове сред жена си и него, които препратил на сътрудниците му за да го унижи.

Оказва се, че водещия имал разнообразни полови култове , които лъснали на яве и по този начин станал обект на насмешки сред сътрудниците си. Мъжът не спрял до там, почнал да написа и на приятелката на Генов, която пък въобще не можела да повярва, че гаджето й би й изневерил. Това надалеч не е първа изневеря на Валери. Говори се, че Генов бил много своеволен и обичал разнообразието, като надлежно това не му пречело да бъде с формалната си другарка, която била толкоз влюбена във водещия, че прощавала всичко, единствено и единствено да бъде с него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР