Водещите звезди Мариса Абела и Джак О`Конъл изглеждаха изискани, докато

...
Водещите звезди Мариса Абела и Джак О`Конъл изглеждаха изискани, докато
Коментари Харесай

Мариса Абела и Джак О`Конъл водят пристигащите на червения килим на противоречивата премиера на Ейми Уайнхаус

Водещите звезди Мариса Абела и Джак О`Конъл изглеждаха изискани, до момента в който позираха бурно на аления килим за идния филм за Ейми Уайнхаус, Back to Black.

Филмът раздели почитатели и другари, откогато беше разгласен. Това провокира доста рецензии от другари на емблематичната певица, които разрушиха продукцията поради „ отвратителни “ изображения на пристрастеността на звездата към опиатите. Те също бяха ядосани, защото фрагменти от нейното заравяне ще бъдат употребявани след гибелта й преди 13 години. Ейми е изобразена от Мариса, която изобразява нейния ранен живот, както и издигането й към славата.

Мариса се резервира семпла в прилепнала черна рокля с отворени плещи. Косата й беше изправена и се спускаше по рамото. Тя също по този начин театралничи с сътрудника си Джак, който раздруса бяла риза и черно палто.

Телевизионната водеща и радиозвезда Клара изглеждаше офис изискан в рокля на сиви и бели райета и подобаващ блейзър. Тя добави визията с яркочервени обувки на платформа. Еди Марс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР