*** Водещите вечерни новини на 6 декември *** „Той обясни,

...
*** Водещите вечерни новини на 6 декември *** „Той обясни,
Коментари Харесай

Водещите новини! ЕК няма да препоръчва задължително ваксиниране; ето какво е записано в коалиционното споразумение за бъдещия кабинет в България

*** Водещите вечерни вести на 6 декември ***

„ Той изясни, че Фон дер Лайен е изразила персоналното си мнение, когато е споделила, че страните от Европейски Съюз би трябвало да обмислят дали да не създадат имунизациите наложителни. Според нея е уместно въпросът да бъде разискван, само че Европейска комисия няма да прави рекомендация за въвеждане на наложителни ваксини, уточни представителят “.

***

Бъдещите пандемии могат да бъдат по-смъртоносни от актуалната, предизвести проф. доктор Сара Гилбърт, един от основателите на AstraZeneca.

***

Човек с лишен лиценз за практикуване на лекарската специалност в Израел разпространяваше фейкове за имунизациите на деца, написа нюзру.

В публично известие на здравното министерство се показва, че мъж е основал и популяризирал в обществени мрежи подправена вест за щета от имунизацията на невръстните. "Въпросният човек е декларирал, че детските имунизации са по-опасни от COVID-19 ", написа в официалното съобщение.

***

Всички висши назначения в държавната администрация ще минават на утвърждение от Министерския съвет, без значение кой министър ги назначава. "Има подобен народ " пък няма да има вицепремиер в бъдещото държавно управление. Това е записано в плана за съдружното съглашение, изпратен от "Продължаваме смяната " до сътрудниците от Българска социалистическа партия, "Има подобен народ " и "Демократична България ".

***

Концентрацията на власт е агитационен блъф на ГЕРБ. Конституционните пълномощия не са променяни. Друг е въпросът, че публичното утвърждение прави гласът му по-силен измежду поданството.

***

***

Никога. Никога. Никога.

***

Парламентарната група на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили предлага въпросът към нахлуването на полиция в редакцията на вестник „ Труд “ да бъде прегледан на изключително съвещание на Народното събрание, оповестиха от пресцентъра на политическата партия.

***

„ Нищо, че сме на 112 (с наклонност към още спадане) място по медийна независимост, за независимост на словото се приказва, единствено когато на словото му изискат да си заплаща наема. Или като при мангърмангър – когато му потърсят сметка, че лъжите му са умъртвили хиляди хора, тогава внезапно се сещаме за свободата на словото “.

***

***

Присъственото съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия, планувано за 7 декември 2021 година от 14:00 часа, се отсрочва поради продължаващите договаряния за съдружно съглашение.

Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

***

Окръжна прокуратура - Стара Загора внесе обвинителен акт по отношение на А. А., гражданин на Обединеното Кралство Англия и Северна Ирландия. Той е предаден на съд за това, че на 03. 10.2021 година в Стара Загора предизвикал тежко пътнотранспортно произшествие, при което е умрял 42-годишен мотоциклетист и са ранени двама пешеходци, оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура Стара Загора.

***

„ Нито една страна в Европа не е чиста. Нито една “

Авторът на изявлението прецизира, че Кьовеши, която го приела в непретенциозно помещение в Люксембург, не е била склонна на общи приказки - говорила непосредствено и всъщност. Още в самото начало Кьовеши предизвестява за огромния риск европейските пари от пакета за справяне с последствията от пандемията да не отидат по предопределение.

***

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР