*** Водещите вечерни новини на 3 февруари *** Едно от

...
*** Водещите вечерни новини на 3 февруари *** Едно от
Коментари Харесай

Водещите новини! Правим промени в Закона за гражданското въздухоплаване? Полша иска за постоянно американски военни

*** Водещите вечерни вести на 3 февруари ***

Едно от дейностите, които подхващаме дружно с Министерство на здравеопазването, е да изследваме материята и да решим стъпките, които ще предприемем за животоспасяване по въздух. Това съобщи министърът на превоза Николай Събев в Народното събрание.

След като изследвахме опциите би трябвало да създадем промени в Закона за гражданското въздухоплаване.

Предложихме на Министерски съвет основаване на авиационен оператор, който да има характерна функционалност.

***

Ексхумацията на Миглена, умрялата в Спешното поделение на врачанската болница, е посочила евентуална причина за гибелта рак на белия дроб в последна фаза, оповестиха врачански медии.

По времето, когато Миглена е докарана в Спешна помощ, дежурната лекарка е приемала дамата на индивида, снимал клипа. Съпругата е имала потребност от кардиологична помощ, написа "Марица ".

Властите проверяват и за какво отводът от аутопсия е подписан от сестра ѝ Таня Иванова, а не от някой от родителите ѝ Кольо и Цветанка Сиренярски, които са живи.

***

„ Ковачки гори боклуци, трови ни и взема от нашите пари “; „ фирмите на Ковачки започнаха масиран импорт на отпадъци от Италия за изгаряне “ – Тези фрази са били част от мотива за Ковачки да заведе дело за клюка (!!) против депутата от „ Зелено придвижване “ Владислав Панев.

За „ клюка “, уважаеми читателю.

***

Спират заплащанията за странното експо, за което българи, посетили го в Дубай, алармираха, че съставлява отблъскване на номер.

***

„ Всичко се свежда до едно нещо - госпожа Фандъкова е слаб шеф и ни взима за простаци. Нека завършат инспекциите на всички способени органи и ще приказваме отново “.

***

26-годишна туристка, настанена в един от най-посещаваните хотели в Банско, подвигна полицията на крайник със сигнал, че е изнасилена по време на масаж, оповестява Struma.com.

Масажистът, 32-годишен, я насилил минути откакто почнал да прави масажа. Въпреки опитите ѝ да се отскубне, той не я пускал, до момента в който не осъществил с нея сексуален акт.

***

„ Бойните самолети излетяха от база в графство Оксфордшир (Централна Англия) поради приближаването на въздухоплавателни съдове с опознавателни знаци на Военновъздушни сили на Руската федерация към въздушното пространство на Обединеното кралство ", добави медията.

„ Въпросният случай е привършен ", обявиха от военото министерство в Лондон

Това е вторият случай от такова естество за два дни.

Вчера Кралските Военновъздушни сили прехванаха и ескортираха четири съветски бомбардировача, приближаващи се към Острова.

***

***

Полският външен министър Збигнев Рау ще лобира в Съединени американски щати препоръчаното увеличение на американското военното наличие в Полша да стане непрекъснато на ротационен принцип, съобщи Ройтерс, като се базира на полски формален представител.

Администрацията на президента Джо Байдън разгласи през вчерашния ден, че идните дни ще разположи съвсем 3000 американски военни в Източна Европа, с цел да отбрани съдружниците от НАТО от евентуално разпространение на насилието, в случай че избухне война на фона на опълчването на Запада с Русия по тематиката за Украйна.

***

Командирът на подразделението на отцепниците в Източна Украйна съобщи: „ Ако Владимир Кличко е подхванал тази крачка насериозно, а не в името на евтината и псевдопатриотична реклама, аз като бранител на ДНР го провокирам да се срещнем очи в очи и да се бием. Място на конфликта може да е аерогарата в Донецк.

Можем да използваме всевъзможен тип огнестрелно оръжие - револвер, автомат, снайперска пушка или каквото и да е друго. Мисля, че американските инструктори са обучили някогашния състезател по какъв начин се борави с тези играчки за възрастни “.

***

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи за гибелта на водача на "Ислямска страна " (ИД) Абу Ибрахим ал Хашими ал Курайши, съобщи Би Би Си.

Държавният глава и висш главнокомандващ на въоръжените сили на Съединени американски щати разкри детайлности към военната интервенция на военните нощес в Сирия.

***

В ново пропагандно видео Северна Корея наподобява взема отношение по отношение на слуховете за влошаващото се здраве, които преследват Ким Чен-ун.

Във видеото се споделя, че Ким, който в избрани интервали от време изчезва изцяло от публичното полезрение и е измършавял доста, "е посърнал изцяло ", съгласно уеб страницата за самостоятелни вести и разбори North Korea News.

На фрагментите се вижда по какъв начин Ким "трудно слиза по стълбите ", а репортерът Колин Звирко показа клип от него, на който северконорейският водач очевидно накуцва.

***

Турция няма да зачита Съвета на Европа, в случай че той не зачита турските съдилища. Това съобщи президентът Реджеп Тайип Ердоган, представен от "Ройтерс ".

Изявлението му е във връзка решението за връщане на делото против филантропа Осман Кавала на висша правосъдна инстанция.

Вчера Комитетът на министрите на Съвета на Европа реши да отнесе до Европейския съд по правата на индивида въпроса дали Турция е нарушила Европейската спогодба за правата на индивида, като не е освободила Кавала.

64-годишният водач на гражданското общество и предприемач Осман Кавала лежи в пандиза, без да е наказан, повече от четири години. Той е упрекнат във финансиране на антиправителствените митинги през 2013 година и в присъединяване в опита за прелом през 2016 година

***

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР