*** Водещите вечерни новини на 29 ноември *** Сигнал за

...
*** Водещите вечерни новини на 29 ноември *** Сигнал за
Коментари Харесай

Водещите новини! Заляха с киселина млада жена в София; ограничават използването на пиратки и фойерверки

*** Водещите вечерни вести на 29 ноември ***

Сигнал за нападението е подаден от пострадалата. Тя разказала, че нападението било осъществено от чужд за нея мъж на паркинг в кв. "Дианабад “.

Криминалистите са открити и арестувани двама 36-годишни мъже, известни на полицията във връзка със случая. След отчет на материалите в Софийската районна прокуратура на единия от тях е повдигнато обвиняване по член 131 от Наказателен кодекс.

***

Столична община ще вкара ограничавания за потреблението на пиротехнически средства като пиратки, бомбички и фойерверки на територията на София, съобщи кореспондент на Novini.bg

На брифинг пред медиите ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев изясни, че измененията се постановат поради хилядите оплаквани от "неконтролируемите " гърмежи в междублоковите пространства, които основават стрес за жителите на София.

***

„ …картата 30+, с която в границите на 30 минути бихте могли да употребявате цялата система на градския превоз, да се валидирате във всяко транспортно средство в границите на това време безкрайно, а по-късно да продължите пътуването си в последното определено до последната му дестинация “.

***

Мъжът, упрекнат от съседите си, че е прокопал тунели под центъра на Пловдив, които заплашват старинни къщи в града, разяснява дейностите си пред БТВ.

Мирослав Стамов е дружно с юриста си. Мъжът е посочен от живеещите в две здания на метри от Римския стадион в Пловдив като индивида, който е прокопал земята под постройките в търсене на антични предмети.

***

70-годишна жена умъртви мъжа си с секира след фамилен скандал в събота, оповестяват от държавното обвиняване.

Убийството е станало в дома на възрастните хора в град Николаево до Казанлък. Тя е нанесла няколко удари с брадвата по главата на 72-годишния си мъж. Скоро умрял от пострадванията.

Сигнал за случая е от в събота към 18:25 в районно управление (на МВР) в Казанлък.

70-годишната жена е арестувана за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

***

***

Хаджил и фамилията му пътувал в първия рейс. Децата му пътували в различен.

Беким Хаджил е шефа на компанията "Беса транс “, която е притежател на рейса, изгорен след злополуката на Автомагистрала „ Струма “. Той проговори в ефира на Българска национална телевизия.

***

Страните от Световната здравна организация разискват в Женева на специфична сесия подготовката за пандемията след появяването на новия вид Омикрон.

***

***

Тринадесет случая на новия вид на ковид омикрон са открити измежду играчи на португалския първокласен футболен клуб Беленензеш, съгласно първичните резултати от националния здравен институт на страната (INSA).

***

***

Със срещи в работен формат, които не са обществени, не престават договарянията по разработване на съдружно съглашение за сформиране на държавно управление с мандата на "Продължаваме смяната ", оповестиха за Novini.bg от групировката.

Преди първото съвещание на Народното събрание на 3 декември ще има политическа среща сред управленията на договарящите обединения, на която ще конкретизирано зад коя кандидатура за ръководител на Народното събрание да се обединят.

***

Държавният департамент е предизвестил посолството на Съединени американски щати в Прищина, че "терористични групи не престават да възнамеряват вероятни терористични набези на Балканите, в това число в Косово ", оповестява белградският вестник "Новости ", представен от Българска телеграфна агенция.

Посолството е предизвестило чиновниците си да заобикалят огромните търговски центрове и местата, на които се събират доста хора.

***

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР