*** Водещите вечерни новини на 13 януари *** „Имам един

...
*** Водещите вечерни новини на 13 януари *** „Имам един
Коментари Харесай

Водещите новини! „Шепа нещастни фашисти“; нови мерки и нови заплахи от „Възраждане“; Цацаров подаде оставка

*** Водещите вечерни вести на 13 януари ***

„ Имам един въпрос. В тази зала има доста положителни експерти, професори по медицина, финансисти, доста положителни адвокати. Ако аз на следващия ден реша и извикам 500 или 1000 от хората, които са дали своят вот за мен, и им кажа “елате да влезете нелегално в Народното събрание, елате да поблъскате служители на реда, ще ви платя рейсовете, може да ви дам и по 40 лева.”, не е ли вярно господин основния прокурор да изиска моя депутатски имунитет, да бъда съден и да ме вкарат в пандиза. И въпросът ми е елементарен - дали в закона написа, че той важи единствено за мен или и за шепа нещастни фашисти? “

***

Засега е ясно, че проектът планува четири стадия с съответни ограничения на всеки един от тях, които ще са ясни авансово на хората и бизнеса. По-сериозни ограничавания ще се постановат, когато броят на леглата в интензивните отделения стане сериозно стеснен. Мерките ще се взимат на районно, а не на национално равнище, съгласно степента на разпространяване на вируса.

Математическият модел, по който ще работи проектът, ще дава опция за петдневно предупреждение, преди да бъдат налагани ограничавания.

***

През деня доста хора се пробваха да изясняват, че протестиращите не били от „ Възраждане “ единствено, ами били доста „ недоволни хора “, които нямали нищо общи с партията, само че водачът на „ Възраждане “ ги върна в действителността с думите:

„ …представители на протестиращите, тоест на "Възраждане " да стартират диалози “.

***

Стрелял два пъти посред митинга

***

Казах ли ви, че Възраждане ще стартират да слагат ултиматуми и да заплашват?

Казах ли ви, че ще извиват ръце?

Казах ли ви, че ще кажат: но ние не сме призовавали за навлизане в Народното събрание, макар, че всички знаем, че го вършат? Ще вдигнат ръце и ще се „ дистанцират “ с нагла усмивка…

Казах ви.

Случи ли се?

Случи се.

***

На фона на протестиращите антиваксъри имаме това:

***

Председателят на Комисията за попречване на спора на ползи и лишаване на нелегално добито имущество Сотир Цацаров изненадващо напуща поста си до 1 март.

***

Лидерът на БНС Боян Станков-Расате отива на съд за безчинство и телесна щета по хулигански подбуди, оповестиха от прокуратурата.

Според събраните по делото доказателства, на 30 октомври, дружно с група лица нахлули в офис („ Рейнбоу хъб “) на неправителствана организация, където била проведена среща на тематика "Помощ на транссексуални лица ".

***

Опасността от война в Европа е по-голяма от когато и да било през последните 30 години, предизвести полският външен министър Збигнев Рау при поемането от страната му за една година на председателството на най-голямата районна организация за сигурност, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

В обръщението си към представителите на 57-те членки на Организацията за сигурност и съдействие в Европа, без да показва Русия, Рау загатна напрежението в Украйна, Грузия, Армения и Молдова - все страни с дейни или замразени спорове, в които, както се счита, взе участие Москва.

***

Шестима литовци подадоха иск против някогашния руски водач Михаил Горбачов за военни закононарушения, оповестява Българска телеграфна агенция.

Според тях те са били осъществени през войната против независимостта на тази балтийска страна по време на кървавата руска офанзива от 13 януари 1991 година

***

"Черногорските управляващи оповестиха за пленяването на половин звук кокаин, прикрит в банани ", написа локалният в. "Вести ".

Плодовете и дрогата са пристигнали от Еквадор преди два дни в адриатическия град Бар на 2 януари.

"От пристанището стоката е била натоварена в камини и транспонирана до склад на компания за търговия с храни и питиета. Складови служащи са разкрили измежду плодовете съмнителни пликове и са се обадили в полицията ", добави изданието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР