*** *** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 9

...
***
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 9
Коментари Харесай

Водещите новини! Английската кралица почина. 78 години от най-черната дата в българската история


***

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 9 септември ***

 

 

Най-черната дата в българската история, преди 78 години

***

Елизабет II умря през вчерашния ден в Балморал, а  сега нейният максимален наследник и правоприемник принц Чарлз е към този момент крал.

Погребението на монарха следва да бъде на 19 септември, понеделник, и се чака да се организира в Уестминстърското абатство в централен Лондон.

***

Елизабет Втора е родена на 21 април 1926 година

Нито един ден в учебно заведение

Мъжът на две крачки зад кралицата

Елизабет и седемте шаферки

Короната, която Елизабет съвсем в никакъв случай не носеше…

И още…

***

***

16-годишното момиче, потърпевшо тежко при злополуката до Панчерево, е умряло през днешния ден, оповестиха от УМБАЛ " Св. Анна " в София. 

Тя беше хоспитализрана в реанимация на болничното заведение с тежка черепно-мозъчна контузия, тежка гръдно-коремна контузия, фрактури на бедрени кости и ключица.

***

„ Голяма част от договорите са били подписани по изпитаната скица, която се е прилагала и при строителството на Автомагистрала “Хемус ”. “Със 100% задатъци и 20% наказателна клауза, в случай че не се изпълнят дейностите.

Можете да подпишете контракта, да вземете 100% от парите, да не извършите нищо, да върнете 20% и другите 80% от парите да останат при вас ”, добави Василев.

Съпредседателят на “Продължаваме смяната ” Асен Василев разкри фрапиращи нередности при строителството на “Арена Бургас ”.

***

Областният шеф на Кърджали Даниел Делчев се среща със строителите на интерконектора България - Гърция в петък. Целта е изчистване на елементи по строителството на оборудването, с цел да може общината да го одобри без забележки.

***

Пълна възбрана на сечта в региона на наводнението села в Карловско. Това разпореди служебният аграрни министър Явор Гечев след инспекция на място.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР