*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 9

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 9
Коментари Харесай

Водещите новини! Българи се самозапалиха; Илина Перянова: Това е война, а Путин е нацист; от ПП питат защо Костадинов е с черен печат

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 9 март ***

 

Два случая на самозапалили се българи

***

***

„ Путин споделя, че се бори против фашизма, само че той самият е нацист. Отидох на митинга пред съветския културен център в София, защото моите баба и дядо са руснаци и ветерани от Втората международна война. Дядо ми е награден и с медал Суворов. Дядо, баба и техните събратя от Украйна са се борили един до друг против същинския фашизъм, само че това е нещо напълно друго “. 

Това съобщи в ефира на Нова телевизия  режисьорът Илина Перянова.

***

Плановете на Путин…

***

Кюрди в Северна Сирия започнаха да се записват в доброволческо поделение, което да замине за Украйна и да се бие против силите на Москва и проруските сепаратисти.

***

***

Пияни съветски бойци са простреляли 10-годишно украинско момиченце, до момента в който стреляли напразно в село отвън Киев, съгласно фамилията на момичето, написа Fox News.

***

От „ Продължаваме промяната “ желаеха информация от службите за какво български народен представител е с черен щемпел и има ли опасности за националната сигурност. 

Декларацията от името на парламентарната група беше прочетена от Росен Костурков от трибуната на Народното събрание. 

Ако в Народното събрание има хора, които прокарват ползи на непозната страна, то считаме, че това е същинска опасност за България, съобщи депутатът от „ Продължаваме промяната “.

***

Българската кирилица в интернет страниците на институциите, ще размени всеобщо публикуваните шрифтове, които употребяват съветския вид на кирилица, оповестяват от Министерство на електронното ръководство.

***

Въпреки че е считан за един от най-богатите хора в света, Путин има единствено няколко остарели коли, дребен апартамент и спестявания от заплата в размер на към 140 000 $. Поне съгласно формалните документи. Никой, обаче, не има вяра в това. Повечето специалисти споделят, че големите активи на Путин се държат скрито от кръг от негови другари - по този начин наречените олигарси и техните фамилии.

***

Руските сили принуждават личния състав на Запорожката атомна електроцентрала да запише послание, което да употребяват с пропагандистки цели, съобщи украинският министър на енергетиката Херман Халушченко, съобщи Асошиейтед прес.

***

Русия предизвести Запада, че създава необятен отговор на глобите, който ще бъде бърз и ще се усети в най-чувствителните зони на Запада, осведоми Агенция Ройтерс.

***

Депутатите ще обсъдят на първо четене измененията в Закона за учебното и предучилищно обучение, с които се не разрешава реализирането на политическа и партийна активност в детските градини и учебните заведения.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР