*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 6

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 6
Коментари Харесай

Водещите новини! „Одисеята“ на Лавров. „Сънди Таймс“: Кремълските тролове сеят раздор в България

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 6 юни ***

 

Според анализаторите огромна част от трафика и изявленията против бежанците идва от свързани с Кремъл ферми за тролове и други онлайн участници.

Преди три месеца, когато първите украински бежанци пристигнаха в първокласния морски курорт Свети Константин и Елена, те бяха посрещнати с отворени прегръдки. Хиляди дами и деца бяха настанени в хотелски стаи по българското Черноморие, а на хотелиерите държавното управление даде от европейско финансиране в допълнение пари за всеки един емигрант, напомня вестникът.

Онлайн обаче се разиграва друга история. В българските обществени мрежи се следи увеличение на подправените вести и провокативните изявления, в които се твърди, че украинските бежанци се възползват от българското гостолюбие, като печелят пари от помощите и са неблагодарни, написа “Сънди таймс ”.

Тези изявления откриха удобна почва и някои започваха да им имат вяра, разяснява вестникът.

***

Някога чудили ли сте се какво е точното значение на думата „ дебил “?

***

„ Одисеята “ на Лавров наподобява няма да приключи като творбата на Омир, а по-скоро като руска версия на Монти Пайтън. Но в Кремъл са привикнали на «Хотели по какъв начин лучше, а получилось по какъв начин всегда»…

***

***

Защо е толкоз мъчно за разбиране…?

Причината е, че Лавров е в санкционния лист на Европейски Съюз и му е неразрешено влизането и прекосяването през територията на страните-членки.

***

Във връзка с медийни запитвания по отношение на оповестената информация от страна на посланика на Украйна в България Виталий Москаленко за изпращането на нота за даване на оръжие, Министерството на външните работи удостоверява, че нотата е получена в днешния ден.

***

Нинова не има вяра на сълзи…

***

„ Кой ще ни даде пари-и-и-и!!! “

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР