*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 6

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 6
Коментари Харесай

Водещите новини! Искат Митрофанова да бъде обявена за персона нон грата. СОС именува утре площад „Героите на Украйна“

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 6 април ***

 

Народното събрание да одобри декларация, осъждаща зверствата, осъществени от Кремълските войски в Буча и други украински градове, прикани „ Демократична България “ в декларация на парламентарната група.

В нея групата сурово осъжда клането на цивилни от страна на Русия и упорства България да се включи по-енергично в отпора на цивилизования свят против съветската експанзия в Украйна.

***

„ Надявам се, че всичко ще е наред с околните ми, само че там сега се намира съветската войска, която прави доста страшни неща. Те убиват, няма никакви граници и не се интересуват дали става въпрос за дете, мъж или жена “.

***

Столичният общински съвет (СОС) на утрешното си постоянно съвещание следва да вземе решение за именуване на площад в регион " Изгрев " на „ Героите на Украйна ". Вносители на отчета, оповестен на интернет страницата на СОС, са общинските съветници Малина Едрева, Веселин Калановски, Борислав Бориславов.

Става въпрос за именуване на безименно пространство от двете страни на бул. ‘‘Драган Цанков ”, ситуирано сред паркинга на парк-хотел „ Москва ” и бул. „ Драган Цанков ” и от югозападната страна - пространство сред бул. „ Драган Цанков ”, ул. „ Никола Мирчев ”, ул. „ Незабравка " и оградата на посолството на Руската федерация в България.

***

„ Когато пристигнах да си взема колата заварих чистачките си вдигнати и открих бележката. В нея пишеше, че съм украинска фашистка и че ще разбият колата ми. На идващия ден автомобилът беше затрупан с отпадъци “, споделя Анастасия.

***

Тези не стопират с „ гениалните “ си предложения; човек почва да се чуди каква тъкмо им е задачата в това Народно събрание…

***

… и почитателите им пред Народното събрание…

Пак се веят съветски флагове

***

***

Пожар избухна тази заран покрай посолството на Руската федерация в Букурещ, откакто автомобил се заби в оградата и се възпламени, оповестява телевизия Диджи 24.

Шофьорът, който е бил самичък в автомобила, е умрял. На мястото са пристигнали екипи на пожарната работа, с цел да потушат пламъците.

***

Съединените щати и техни съдружници ще наложат нови наказания на съветски представители и на финансови институции, оповестиха от Белия дом. Те ще обиден представители на съветското държавно управление и членове на техните фамилии, които имат от Русия финансови институции и държавни предприятия, съобщи Нова телевизия.

***

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР