*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 28

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 28
Коментари Харесай

Водещите новини! Според Байдън Русия може да нахлуе в Украйна през февруари; кога идва пикът на Омикрон у нас?

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 28 януари ***

Американският президент Джо Байдън предизвести, че има отчетлива опция Русия да нахлуе в Украйна идващия месец, заяви Белият дом.

Натрупването на съветски бойци по украинските граници през последните седмици породи опасения за допустима инвазия. Русия, обаче, отхвърля да възнамерява офанзива.

***

Лукашенко сподели това в послание към народа и Народното събрание, пред депутати и държавни чиновници. Москва и Минск се готвят идващия месец да проведат в Беларус, северно от Украйна, взаимни военни учения…

***

Пикът още не е пристигнал, той ще донесе по 70 000 новозаразени дневно.

Ето по кое време:

***

„ Наблюдаваме хора с COVID-19 доведени от свои близки, а след това те изобщо не попадат в лист на карантинираните. Контактни не се карантинират, не престават да се разхождат по улиците. Не е изменничество да кажеш кой ти е бил контактен, когато си инфектиран ". Това съобщи доктор Гергана Николова от БЛС за Нова нюз.

***

***

„ В България липсва механизъм за следствие на основния прокурор Имаме два казуса - основният прокурор има власт върху всички прокурори и нямаме механизъм за следствие за "началника ", тъй като няма какво да те пази ", сподели министърът на правораздаването Надежда Йорданова.

***

Премиерът Кирил Петков отговори на депутатски въпроси за резултатите и последствията от визитата си в Република Северна Македония.

***

Съдията Александър де Мораес дефинира на Болсонаро период от 60 дни, с цел да даде показания, който към този момент изтече, и в този момент разпореди президентът да се яви в петък пред полицията в Бразилия, с цел да бъде разпитан.

***

Северна Корея е провела тествания тази седмица на крилати ракети с огромен обхват и тактически управляеми ракети земя-земя, оповестиха международните организации.

Във вторник е била тествана осъвременена система за крилати ракети с огромен обхват, а друго тестване е извършено в четвъртък за потвърждаване на мощта на стандартна тактически управляема ракета земя-земя, заяви севернокорейската осведомителна организация КЦТА, представена от Ройтерс.

***

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР