*** *** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 22

...
***
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 22
Коментари Харесай

Водещите новини! 13-годишно дете да шофира пияно в Раковски. Нови „попълнения“ в руския списък с „неприятелски държави“


***

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 22 юли ***

 

На 21 юли е получен сигнал в Районното ръководство в Раковски, че лек автомобил се движи в посока от Раковски към с. Отец Кирилово, като излязъл отвън пътното платно за придвижване и се озовал в близката равнища, оповестява Дарик.

На място пристигнали полицейски екипи. Колата е била ръководена от 13-годишно момче. При осъществен тест за алкохол, тестът отчела централизация на алкохол в кръвта му от 1,42 промила.   

***

Гърция, Дания, Словакия, Словения и Хърватия са включени  в листата на неприятелските за Русия страни. Това оповестява пресслужбата на съветското държавно управление, съобщи ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция.

В известието се разяснява, че държавното управление е актуализирало листата на непознатите страни, извършващи недружески дейности, ориентирани против съветските дипломатически и консулски представителства зад граница. В резултат на това в листата попадат гореспоменатите пет страни от Европейски Съюз.

***

„ По време на другарската ни вечеря с президент Алиев обсъдихме опцията за спомагателни доставки на азерски газ за България и политическата подготвеност на Азербайджан да поддържа България. 

Радвам се, че открихме и доста общи стопански благоприятни условия в региона на земеделието, химическите торове, строителството, отбранителната промишленост и IT. 

В най-скоро време България ще открие и почетно консулство в Азербайджан. Дългогодишното другарство сред двете ни страни е време да стане действителен мост за стратегически стопански планове и по-значима енергийна диверсификация “.

***

***

„ Днес желая да приказваме за работен график и съответни неща, тъй като не е правилно да се държи мандатът дълго предвид на обстановката. Програмата е ясна и по нея има болшинство. Дошла съм рано и през днешния ден ще излезем с решение “.

***

***

От понеделник маските в София стават наложителни и в градски превоз. Това излиза наяве от заповед на Столичната районна здравна ревизия,  публикувана преди минути.

Без маски могат да пътуват само децата под 6-годишна възраст.

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР