*** *** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 14

...
***
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 14
Коментари Харесай

Водещите новини! Има данни, че Георги Семерджиев се е отплащал на полицаи. Консулството ни в Киев възобновява работа


***

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 14 септември ***

 

Разследването на случая „ Семерджиев “ върви към завършване, удостовери в ефира на „ Тази заран “ Ясен Тодоров, зам.-директор на Националната следствена работа.

Той не е изумен, че Георги Семерджиев е карал със 166 км/ч, както сочи авто-техническата експертиза. Чакат се заключенията от психиатричната експертиза, както и още няколко механически.

От всички събрани данни досега излиза наяве, че той е бил самичък в автомобила. Безспорно е и че Симона Радева му е пособия да се укрие. Тя е подсигурила влизането в жилището му.

***

Докато всички не се събудим и не стартираме да работим дружно, няма по какъв начин смяната да се случи. Това съобщи от Смолян съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев. 

Той изброи проблемите, които хората от района са му споделили. “Основният е обвързван с инфраструктурата. Придвижването е доста мъчно. Много мъчно се стига от едно място до друго изключително когато става въпрос за незабавни случаи, за коли за спешна помощ.

***

Инспектор Мария Ботева от Пътна полиция заяви, че от началото на септември е стартирала акция " Децата потеглят на учебно заведение, да ги пазим на пътя ", която ще продължи до края на октомври.

***

В момента тече работа по поетапно възобновяване на естествената работа на посолството ни в Киев и консулската работа.

***

Украйна съобщи във вторник, че се притеснява от усилване на офанзивите на Русия против енергийната й система след поредност от удари, които провокираха прекъсване на тока, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки организация Ройтерс.

Киев се обърна с молба за помощ към западните си съдружници, с цел да предотврати съветските удари, които имат за цел да окажат напън върху Украйна през зимата.

***

Санкциите на Европейски Съюз против Русия ще бъдат трайни. Време е да бъдем решителни и да не се отпускаме - това би трябвало да бъде ясно, съобщи през днешния ден ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен в годишната си тирада за положението на Европейски Съюз пред Европейския парламент в Страсбург.

***

***

Задържаният по отношение на получени в Окръжна прокуратура – Бургас Европейска заповед за следствие и Европейска заповед за арест от прокуратурата в австрийския град Вела поддържал висок стандарт и първокласен метод на живот.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР