*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 14

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 14
Коментари Харесай

Водещите новини! Сандов: Слави принуди министрите да напуснат. Радостин Василев с разкрития за ИТН и Трифонов

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 14 юни ***

 

„ Депутатите на " ИТН " не можеше да стоят да гледат по какъв начин разрушава държавното управление и да го следват сляпо “.

„ Емоциите избуяха. За мен няма разумно пояснение за дейностите за излизане от обединението на Има Такъв Народ. Слави Трифонов принуди министрите на Има Такъв Народ да изоставен обединението “. 

Така екоминистърът Борислав Сандов разяснява трусовете в обединението.

***

„ Много неща са ме тормозили -  от това, че господин Трифонов не се появи на никое място и в никакъв случай, до това, че не познава своите депутати, до това, че се появиха хора в листите през април и юли, които имат избрани обвързаности с бизнеса. Появата на хора в листите, които са спуснати посредством листчета от управлението на партията да ги включат в листите. Появата на същите тези хора, които бяха включени в листите, в едно министерство на управителни постове “.

***

***

„ Чувствам се омекотен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е доста унизително за нас ”. Това съобщи в предаването „ Здравей, България ” Николай Радулов, който през вчерашния ден напусна Има Такъв Народ.  

„ Мен няма по какъв начин да ме купят и напазаруват. Тези обвинявания демонстрират манталилета на хората, които ги насочат. Цялата работа да напусна е поради това, че имаме лидерска партия с водач, който не познаваме, само че от негово име ни се споделя какво да вършим ", обясни той претекстовете си за овакантяване на групата на Слави Трифонов.

***

***

Депутатите трябваше да изслушват проф. Моллов поради изтеклия аудиозапис с опит за рушвет на шефа на БАБХ, само че той не е открит от Парламентарната комисия по антикорупция, разгласи ръководителят ѝ Михаил Камбарев, съобщи кореспондент на novini.bg.

От Университета по хранителна индустрия, където Моллов работи, съобщили, че той е в отпуск до края на месеца. И двата му телефона били изключени.

„ Направихме инспекция, господин Пламен Моллов изобщо не е идвал. Опитахме да се свържем с него по телефоните му, изпратихме му и покана по мейла. Отпускът не е опрощение за отсъствие.

Комисията ще продължи да пробва да се свърже с него във връзка изнесените записи с корупционен детайл в него “, сподели Камбарев.

***

„ Най-малко 20 съветски генерали и 15 бойци от частната военна компания " Вагнер " са убити в Украйна от някогашни бойци на поделение за специфични интервенции на английските въоръжени сили ", написа лондонският в. " Дейли остарял ".

Източник на изданието сподели, че 12 ексбойци от САС, измежду които ветерани от Ирак и Афганистан, са отпътували малко след началото на съветската експанзия против Украйна (24 февруари), с цел да подкрепят армията под командването на Киев.

" Към днешна дата в резултат на дейностите на някогашните спецбойци са премахнати минимум 20 генерали. Ексвоенните убиха и като най-малко 15 командири с друг сан от частната военна компания " Вагнер " ", уточни събеседникът на английския вестник.

Източникът уточни още: Мъжете са на възраст сред 29 и 62 години. Сред тях има снайперисти, сапьори и медици.

***

Градът, който се трансформира в сцена на най-тежките сражения от началото на съветското навлизане в Украйна, на процедура е откъснат от света, а филантропичните доставки и евакуацията на цивилни към този момент са невъзможни.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР