*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 13

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 13
Коментари Харесай

Водещите новини! Депутатите изслушват МВР за катастрофата и връзките на Семерджиев. Продължава делото за смъртта на Милен Цветков

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 13 юли ***

 

Депутатите от парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред ще изслушат представители на Министерство на вътрешните работи за аргументите и изискванията, довели до тежкото пътнотранспортно произшествие с две жертви на 5 юли 2022 година в гр. София.

***

„ За моите 30 години работа не съм чувала за по-голяма извратенячка /думата служител на реда за нея не мога дори да изрека/ от Симона Радева! Тя освен е срам, с тези грозни татуировки, с лъжите, с тази обица на езика, с тъпите си чалгарски опити за клипчета, а най-много с това, че е взимала 2000 лева хонорар да пази другия перверзен боклук-престъпник! “

***

***

„ Технически е допустимо това да се случи за 1-2 седмици. Въпрос на време е да успеем да свършим с Министерство на вътрешните работи тази работа до момента в който към момента изпълняваме пълномощията си. По закон следва всички данни, които страната събира и не са персонални данни, да бъдат обществени. В обществената информация ще излиза наяве по кой член е нарушаването, размерът на санкцията, дали е електронен фиш или акт, мястото на нарушаването, вероятно данни за автомобила, с който е осъществено то, обитаемо място на нарушаването и на регистрацията на автомобила. Ще има заличени персонални данни, само че ще е ясно, в случай че едно лице има 20 фиша “.

***

Експертът по ръководство и надзор на процесите в превоза Ангел Попов дефинира държанието на Емили Йорданова като доста рискова провокация.

Заяви, че би трябвало да се подхващат доста съществени ограничения против сходни " опити " на пътя.

***

***

В претекстовете към законопроекта е посочено, че на срещата на върха на НАТО в Мадрид в интервала 28-30 юни 2022 година съдружниците са взели решение да поканят двете страни да станат членове на Алианса, като са изразили единодушие да подпишат протоколите за присъединението им към Северноатлантическия контракт.

***

Очаква се през днешния ден медицинският съвет да преме новия народен проект, в който са написани вероятните ограничения. Те може да проработят още от понеделник. Има възможност носенето на маски да бъде въведено на национално равнище.

***

„ Заради загубите в жива мощ в Украйна Русия е почнала да търси попълнения на персоналния състав на въоръжените сили в пандизите ", съобщи Скайнюз.

„ Заради многочислените загуби Русия се пробва да набира бойци в местата за изтърпяване на наказванията. С приоритет се преглеждат някогашните чиновници на частната военна компания " Вагнер ", се показва в документа.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР