*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 13

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 13
Коментари Харесай

Водещите новини! ПП може да покани някои от подалите оставка министри. В Банско заловиха руснак, издирван от САЩ

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 13 юни ***

 

Вицепремиерът и министър на финансите дефинира като безконтролно решението на " ИТН " (ИТН) да напусне ръководството в сериозния миг, когато следва да се гласоподава актуализацията на бюджета.

Пред Bulgaria ON AIR загатна, че някои от подалите оставка министри може да бъдат поканени от " Продължаваме промяната " да заемат същия пост.

***

„ Ще създадем всичко допустимо да не се стига до предварителни избори, преди да бъдат подхванати всички законодателни промени, които са значими за тази година “. Това сподели пред bTV началникът на кабинета Лена Бориславова.

Като значими законодателни промени тя уточни актуализацията на бюджета, в която са заложени и антикризисните ограничения за 2,2 милиарда лева, и пакета от 22 закона за асимилиране на средствата по Плана за възобновяване и резистентност.

***

Депутатът от „ Продължаваме Промяната ” Константин Бачийски е бил заплашван от няколко места. Това разгласи той в предаването „ Здравей, България ”. Заплахите са били отправяни персонално.

„ Покрай работата ми като държавник последните 10 години, постоянно съм получавал закани. Сега едната от заканите беше, че доста младежи получават сърдечен удар. Другата беше да се замисля какъв брой младежи изчезвали, когато са неуместни ”, съобщи Бачийски.

***

Руски хакер, търсен от Съединени американски щати посредством Интерпол, е задържан в Банско.

Благоевградският областен съд взе мярка за процесуална насила " краткотрайно задържане " за период до 60 дни по отношение на Д. Е.

***

Кметът на Враца Калин Каменов е аварирал на основен път Е-79, покрай Мездра, осведоми Нова телевизия.

По първична информация неспазване на отдалеченост от страна на градоначалника е довело до лек удар на колата му в движещ се пред нея автомобил.

Превозното средство на Каменов било с изминал механически обзор.

***

Още оставки, още неясноти, бюджетът не е гласуван, някои си играят на „ афектирани “ и на „ политици “…

***

Балкански странности… където егото важи повече от здравия разсъдък, а меренето на историята постоянно е за сметка на жестоки вътрешни проблеми, които би трябвало да се прикриват.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР