*** *** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 11

...
***
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 11
Коментари Харесай

Водещите новини! От днес маските са само на определени места. Служебният кабинет не спира с рокадите


***

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 11 август ***

 

От през днешния ден защитна маска за лице ще би трябвало да бъде носена, единствено когато жителите се намират в лечебни заведения, аптеки, оптики, профилирани институции за даване на обществени услуги и в обществени услуги от резидентен вид за деца и възрастни.

Маски ще се изискват и при потреблението на градския превоз и престоя на съответните спирки/станции, които се намират на закрито.

***

***

Енев е обвинен след случая, при който в землището до гробищен парк на село Клисура бяха открити човешки остатъци. Стана ясно, че за едно от лицата, чиято идентичност бе открита, синовете на умрелия платили на Георги Енев сумата от 1000 лв. за кремация, а по-късно получили урна, за която обвиненият твърдял, че е прахът на умрелия възрастен мъж.

***

Два от огромните пожара в област Хасково са овладени, заяви БНР.

Военно формирование ще се включи тази заран в гасенето на пожара край село Брягово, поради който и в Община Хасково през вчерашния ден беше оповестено бедствено състояние.

***

***

Дали има още едно място на съветската хранилка…? Винаги! 

" Русия не е обезсърчителен сътрудник. Сега нещата малко се объркаха и политиката измести стопанската система "...

Той уточни, че е обезпокоен от контракта с Газпром. По думите му говоренето по тематиката е толкоз разнопосочно, че не можеш да му хванеш края. " Не знам дали няма да се наложи да платим това, което не сме употребили. ", добави Манолов.

***

По принцип служебното държавно управление се назначава, с цел да подсигури провеждането на избори. Това служебно държавно управление не стопира да прави рокади в сфери и ведомства, които нямат нищо общо нито с избори, нито с избирателен процес…

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР