*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 11

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 11
Коментари Харесай

Водещите новини! Става ли БСП опозиция в коалицията? Руски олигарх: Национализациите ще ни върнат в 1917 година

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 11 март ***

 

***

Руският олигарх Владимир Потанин остро разкритикува допустимо конфискуване от страната на задграничните компании, оповестили отдръпването си от съветския пазар след нашествието в Украйна, съобщи Франс прес.

Потанин, който постоянно оглавява листата на най-богатите хора в Русия съгласно класацията на " Форбс ", е непосредствен до президента Владимир Путин, с който са играли дружно хокей на лед. 

" Бих призовал за по-предпазлив метод за конфискуването на фирмите, оповестили отдръпването си от съветския пазар. Това ще ни върне обратно, през 1917 година " - годината на болшевишката гражданска война, показва Потанин в официално съобщение, оповестено нощес в Туитър от миннодибивния колос " Норилск никел " (Норникел), в който той е главен акционер. 

***

Хората в Русия не желаят война, само че не са наясно по какъв начин тя може да спре, тъй като са срещу участието на Украйна в НАТО. Това съобщи в " Денят стартира " Иван Терзийски, който доникъде на февруари е живял в Руската федерация, а в този момент се е открил в Грац, Австрия.

***

Международната организация за атомна сила заяви, че Украйна е изгубила всички връзки с атомната електроцентрала в Чернобил. Агенцията възнамерява да инспектира украински нуклеарни обекти.

***

По думите му едва ли може да има скорошна среща сред президента на Украйна Володимир Зеленски и съветския президент Владимир Путин, в случай че вторият не промени политиката си. Русия подхожда към договарянията за помирение все едно е спечелила войната. В момента Русия слага условия, които са неизпълними, уточни Керемедчиев.

***

***

Евентуално…

***

От „ Възраждане “ до момента правеха митинги, желаеха оставки, срещаха се с съветската посланичка, само че упрекваха държавното управление, че се ръководи „ от посолство “ и внесоха предложение да се закрие комисията по досиетата. 

Сега това:

***

Военен специалист допуска, че става дума за разследващ дрон руско произвеждане Ту-141, като към този момент не е ясно по какъв начин безпилотният летателен уред е попаднал над Хърватия. Предполага се, че е дохвърчал от Украйна.

***

***

Уж нямаше наборници, след това имаше; единствено професионална войска трябваше да е, а в този момент към този момент и доброволци, след наемниците от Сирия. От Русия споделят, че всичко върви „ по проект “. Интересен план…

***
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР