Водещите на централната емисия Новини по Нова влизат в шоуто

...
Водещите на централната емисия Новини по Нова влизат в шоуто
Коментари Харесай

Ани Салич и Ники Дойнов влизат в „Капките”

Водещите на централната емисия „ Новини ” по Нова влизат в шоуто „ Като две капки вода ", оповестиха от малкия екран. Ники Дойнов ще е в журито, а колежката му Ани Салич пък става водеща дружно с титулярите Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро . Това обаче ще се случи единствено в рамките на три благотворителни излъчвания в поддръжка на деца в неравностойно състояние. Сезонът започва на 12 февруари.

Телевизията е подготвила нещо, което не е правено до момента в родния ефир, а точно - благотворителен минисезон на  ,,Като две капки вода ". Той ще се развие в три поредни вечери, отдадени на три дела в поддръжка на деца с проблеми. Те ще се излъчат на 12, 13 и 14 февруари. Участие в тях ще вземат осем звезди, които ще излизат на сцената в дуети с надарени деца. Публиката ще гласоподава за своите любимци, а парите от есемесите ще бъдат за щедрост.



Звездите, които ще забележим в минисезона, са Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Краси Радков, Тити Папазов, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, Деси Слава и Вики Терзийска от „ Мастило “. Единствено последната не е взела участие в шоуто до момента. Известно е, че тя прекара няколко години надалеч от сцената, откакто се омъжи и роди две деца. Но в последно време прави опити да се завърне под светлините на прожекторите, написа „ Ретро ”. В осморката в новия минисезон има трима души, които са печелили формата. Това са Ненчо Балабанов, Калин Врачански и Краси Радков. Останалите – без Вики, пък са били на крачка от успеха, тъй че се обрисуват три мощни вечери.

В журито по традиция ще влезе продуцентът Магърдич Халваджиян, само че останалите трима са нови лица. Това са Ники Дойнов, Илиана Раева и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази. Приходите от първата вечер ще бъдат за предварителна защита на насилието над деца и в помощ на деца, които са жертви на физическо и прочувствено принуждение. Втората вечер ще е отдадена на децата, които не могат да приказват, а третата - на тези, които имат проблеми в развиването.

В тази самодейност Нова телевизия работи с УНИЦЕФ. Тя обаче е единствено подготовка за главния сезон на „ Капките “, който се чака да тръгне на 19 февруари . За пръв път шоуто ще върви в неделя вместо в понеделник. Най-вероятно ще се конкурира с „ България търси гений “ по Би Ти Ви. Водещи на главния сезон ще са Рачков и Геро, както предходната година. Кои ще са в журито, от малкия екран ще оповестят на 14 февруари след финала на минисезона . Очаква се да се резервира миналогодишният състав - Хилда Казасян, Димитър Ковачев - Фънки и Юлиан Вергов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР