Водещите на This Morning Алисън Хамънд и Дермът О`Лиъри споделиха

...
Водещите на This Morning Алисън Хамънд и Дермът О`Лиъри споделиха
Коментари Харесай

Алисън Хамънд и Дермът О`Лиъри от ITV This Morning нарушиха мълчанието относно новите водещи - докато феновете се разделиха

Водещите на This Morning Алисън Хамънд и Дермът О`Лиъри споделиха своите мисли за двама нови водещи, които се причисляват към сериала на ITV.

Бен Шепард и Кат Дийли бяха доказани като непрекъснати заместници на някогашните домакини Холи Уилоуби и Филип Скофийлд в петък. Това идва седмици откакто The Mirror заяви за разтърсването на хостинга.

Сега ITV потвърдиха, че двойката ще поеме водещите отговорности идващия месец след месеци на спекулации за това кой ще се причисли към шоуто - като Бен напусна своя роля в Good Morning Britain. Когато последният епизод стартира в петък, Алисън и Дермот реагираха на новината и нарушиха мълчанието си по отношение на присъединението на Бен и Кат към фамилията му.

Двойката беше разчувствана от новината, защото Дермот познаваше и двамата новодошли от известно време, и Алисън също сподели, че е " толкоз хубаво " за тях да се причислят към тях. Зрителите бяха много разграничени във връзка с новините, като някои бяха разчувствани, а др...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР